Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Subbeerni centar: Straight Mickey And The Boyz
Straight Mickey And The Boyz
Straight Mickey And The Boyz

Subbeerni centar: Straight Mickey And The Boyz

U subotu, 12. januara, u klubu Subbeerni centar u nastupiće Straight Mickey And The Boyz i to pred koncertu pauzu zbog snimanja novog albuma.

Uskoro će Straight Mickey And The Boyz da se osame u studiju, jer su kako sami kažu „uzbuđeni, određeni, izgoreli baš kako treba!“ Ali, publiku, koja njihovu energiju najviše voli da doživi uživo, neće izneveriti!

Jedan od najboljih live bendova na ovim prostorima, posle nastupa na nekoliko regionalnih festivala, gostovanja u Moskvi i turneje po Srbiji nastupiće u Cetinjskoj predstojećeg vikenda.

Najavljuju još jedno „opako“ druženje i iste takve goste. U njihov nastup u subotu publiku će uvesti Entropija i Šajzerbiterlemon.

„Povlačimo se samo na kratko – ulazimo u novi materijal da izađemo još bolji“, poručuje ova žeštoka trojka pred nastup. „Kako bolje ući u novu godinu, nego izlaskom na binu?!“

Prvih 100 ulaznica po ceni od 600 dinara dostupno je u kafeu Šikarica (Skadarska 22, svakog dana od 16.30 do ponoći). Redovna cena je 800 dinara, a na ulazu u Subbeerni centar, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara. (danubeogradu.rs)