Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vikend u klubu Soul Society počinje u četvrtak!
Vikend u klubu Soul Society
Vikend u klubu Soul Society

Vikend u klubu Soul Society počinje u četvrtak!

Soul Society, tj. stari Bitef, decenijama je beogradska meka za muziku i muzičare s dušom. Predstojeći vikend u ovom klubu počinje već u četvrtak!

Oleg Kireyev Jazz Band

Oleg Kireyev, muzičar koji živi i stvara širom Evrope i Amerike, nastupiće u 24. januara u klubu Soul Society, uz pratnju svog izvanrednog jazz benda koji čine Andreja Hristić (klavir), Milan Nikolić (bas) i Miloš Grbanić (bubnjevi).

Olegovo stvaralaštvo krunisano je sa više od 15 albuma svestranog spektra – od džeza, Baškir folk muzike do etno džeza. Školovan u Poljskoj, posle završenih studija odlazi u Njujork i osvaja američku scenu, kolevku džeza, sa svojim etno džez projektom „Feng Shui Jazz Theatre“.

Nastupao je na London Jazz Festivalu, New York Jazz Improv Festivalu i legendarnom Montreux Jazz Festivalu. Olegova muzika je brilijantna mešavina svih stilova, kojoj morate svedočiti na njegovom koncertu u Beogradu!

Sarađivao je sa legendarnim američkim trubačem Tomom Harrellom, basisitom Benom Williamsom i bubnjarem E. J. Stricklandom, što je kulminiralo albumom „The Meeting“. Izdanje se odmah našlo na svim džez top listama, a potom je i izabrano za najbolje izdanje goine od strane prestižnog magazina „Jazz Week“.

Cena ulaznice je 400 dinara (Eventim i na ulazu u klub), a koncert počinje posle 21.30. Rezervacije: 063/377-420.

Bobana & Jelena – Duetisanje Jazz Band

U petak, 25. januara imaćete priliku da uživate u muzičkom nadigravanju naše dve jazz dive, Jelene Jovović i Bobane Đorđević, u pratnji njihovog vrhunskog benda.

Duhoviti aranžmani, vrhunska ritam sekcija i amalgam dva veoma različita vokala – posebno su zvučno dizajnirani da vas odvedu na posebna mesta gde se duša napaja jazz muzikom. Ovog petka će Soulom vladati senzibil!

U pratnji Bobane & Jelene biće Goran Potić (gitara), Milan Pavković (kontrabas), Aleksandar Cvetković (bubanj) i Kristijan Mlačak (saksofon).

Cena ulaznice je 250 dinara.

Nataša Guberinić i Di Luna Blues Band

Rezidenti kluba i stari „spiritchaseri“ Di Luna Blues Band i sjajna Nataša Guberinić ove subote provešće vas kroz visoke domete bluza i rok bluza (Muddy Waters, Elvis Presley, Janis Joplin, Tracy Chapman, Santana, Alex Clare, Stevie Wonder, Etta James, Bill Withers…).

Cena ulaznice je 250 dinara a koncert počinje u 22.00.

Soul Society predstavlja Poezin Party

Novi Poezin Party u klubu Soul Society biće održan 27. januara od 20.00. Pesnici i pesnikinje mogu se prijaviti na konkurs Poezina za nastup na događaju. Konkurs je na ovom linku.

Ulaz je besplatan.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.