Naslovna » Izlasci » Pozorište » U Zvezdara teatru tokom februara 2019.
U Zvezdara teatru: Hipnoza jedne ljubavi (foto: Nikola Vukelić)
U Zvezdara teatru: Hipnoza jedne ljubavi (foto: Nikola Vukelić)

U Zvezdara teatru tokom februara 2019.

Počela je prodaja ulaznica za predstave koje će biti igrane tokom februara 2019. godine u jednom od najpopularnijih beogradskih pozorišta – u Zvezdara teatru.

Iz uprave ovog pozorišta obaveštavaju publiku da je obezbeđen je dovoljan broj igranja za najtraženije predstave.

Za predstavu „Ljubav u Savamali„, Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović obezbeđeno je četiri termina (8, 9, 15. i 26. februar).

Nemojte propustiti ni predstave „Osama – Kasaba u Njujorku“ (14, 17. i 27. februar), „Korešpodencija“ (3, 16. i 21. februar), „Hipnoza jedne ljubavi“ (6, 12, 18. i 25. februar), „Voz“ (8, 12. i 24. februar), „Klaustrofobična komedija“ (13. i 28. februar), „Generalna proba samoubistva“ (15. februar), „Kumovi“ (20. februar), „Čorba od kanarinca“ (21. februar), „Pasivno pušenje“ (23. februar), „Boing-boing“ (23. februar), „Bajka o pozorištu“ (24. februar) i „Večera budala“ (27. februar).

Gostujuće predstave u Zvezdara teatru

Tokom februara tri predstave igraće gostujuće pozorišne trupe u Zvezdara teatru.

Predstava „Pad„, u produkciji Centra za kulturu Svilajnac je na repertoaru 2. februara od 20.00. Tekst za predstavu napisali su Kokan Mladenović i Branislava Ilić, reditelj je Kokan Mladenović a u predstavi igraju Branislav Trifunović, Jelena Blagojević i Nina Nešković.

Iz Niša 19. februara stiže predstava „Limunacija„, nastala po tekstu Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića, dok će 22. februara zbog velikog interesovanja ponovo gostovati predstava „Beton mahala“ koju su režirali glumci Branislav Trifunović i Rifat Rifatović.

Ulaznice za predstave Zvezdara teatra mogu se kupiti onlajn preko sajta pozorišta. Ukoliko želite nekoga da obradujete povodom Dana zaljubljenih, možete kupiti i vaučere za predstave ovog pozorišta.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.