Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert: Del Arno Band predstavlja novi album
Jovan Matić - Del Arno Band
Jovan Matić - Del Arno Band

Koncert: Del Arno Band predstavlja novi album

U subotu, 9. februara od 21.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupiće najpoznatiji rege sastav na našim prostorima, Del Arno Band.

Posle više od jedne decenije, grupa je objavila novi album pod nazivom „Ako ne znaš šta da radiš“. Bend će tim povodom održati i ovaj koncert i publici prirediti jedan muzički događaj za pamćenje.

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novim stvarima, kako bi svojoj publici mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ove godine.

Na albumu se našlo deset pesama, među kojima su i tri već objavljena singla „Još uvek ima nade“, „Stari lek“ i „Meni se okreni“, ali i potpuno novih sedam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak. Na koncertu u Domu omladine, DAB će izvesti ceo novi album uživo, ali i dobro poznate pesme koje sastav već godinama peva zajedno sa svojom publikom.

Povodom izlaska novog albuma, Jovan Matić je izjavio:

– Realno je da svako pomisli da je pauza nastala između našeg prethodnog albuma i izdanja koje se nalazi pred nama prevelika. DAB prihvata tu kritiku bez pogovora i saopštava da su vremena preispitivanja završena još krajem 2015. i početkom 2016. godine. U godini kada smo doživeli da reggae muzika bude uvršćena na spisak svetske kulturne baštine UNESCA, sa radošću vam javljam da je novi album u štampi i da stiže konačno! Tačno znamo šta smo naumili, šta smo napravili i ne možemo da dočekamo da to sa svima vama koji nas znate odavno, ali i sa vama koji ćete nas tek upoznati, podelimo. Vratili smo se sebi, korenima naše muzike i napravili iskorak koji će vas svakako obradovati i iznenaditi. Ako ne znaš šta da radiš tu smo mi, Del Arno Band koji pred vas stavlja prvi poduhvat i poziva vas da zajedno krenemo napred.

Ulaznice za koncert u Domu omladine koštaju 1200 RSD, a na ulazu cena će biti 1500 RSD. (danubeogradu.rs)