Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (21. februar 2019)
Novi filmovi u bioskopima (21. februar 2019): Šta smo još Bogu zgrešili
Novi filmovi u bioskopima (21. februar 2019): Šta smo još Bogu zgrešili

Novi filmovi u bioskopima (21. februar 2019)

Šta smo još Bogu zgrešili, Instant porodica, Ledena potera, Spokoj – to su novi filmovi koji će se prikazivati u bioskopima od 21. februara 2019. godine.

Film „Mala gospođica Dulitl“ predstavili smo prošle nedelje. I pored zaista dobrih novih filmova na redovnom repertoaru bioskopa, u centru pažnje je 47. FEST. Sve o Beogradskom filmskom festivalu pročitajte na OVOM LINKU.

Šta smo još Bogu zgrešili

Ovo je nastavak urnebesne komedije iz 2014. godine.

Pošto su se pomirili sa izborom svojih ćerki, u ovom nastavku tradicionalno orijentisani Klod i Mari Verno upadaju u novu krizu. Svi muževi njihovih ćerki – David, Rašid, Čao i Šarl – odlučili su da napuste Francusku. Svako od njih ima drugačiji razlog…

Originalni naslov: Qu’est-ce qu’on a encore fait au Bon Dieu? Dužina trajanja filma: 99 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2019. Žanr: komedija, drama. Uloge: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan. Reditelj: Philippe de Chauveron.

Instant porodica

Topla i emotivna filmska priča o paru čiji život kreće drugačijim tokom od trenutka kada usvoje troje dece.

Kako bi popunili prazninu u svom braku, Pit i Eli odlučuju da posete centar za usvajanje dece. Dvoje socijalnih radnika pomažu im u koracima koje je neophodno preduzeti da bi mogli da usvoje dete.

Odlaze na druženje organizovano da bi se budući roditelji i deca bolje upoznali i tu sreću tinejdžerku, koja im govori kako skoro niko ne želi da usvoji dete tih godina. Zainteresovani za njenu priču, Pit i Eli saznaju da je devojčicina majka narkoman, da je trenutno u zatvoru i da je zapalila kuću, a da tinejdžerka Lizi ima mlađu sestru i brata.

Iako to sve deluje kao ogroman izazov, bračni par odlučuje da ih sve bolje upozna i poziva ih u svoj dom, na porodičnu večeru povodom Dana zahvalnosti. E, tu sve počinje…

Originalni naslov: Instant Family. Dužina trajanja filma: 118 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Isabela Moner, Rose Byrne, Mark Wahlberg. Reditelj: Sean Anders.

Ledena potera

Ovaj triler je baziran na mračnom skandinavskom trileru iz 2014. godine pod nazivom „In Order of Disappearance“, a glavna zvezda je Lajam Nison.

Život mirnog muškarca koji je posvećen porodici iz korena će se promeniti posle misteriozne smrti njegovog sina. Potraga za pravdom od uzornog građanina pretvoriće ga u hladnog i ubistvenog osvetnika.

Kreće u lov na vođu narko mafije za kog veruje da je povezan sa smrću njegovog sina.

Originalni naslov: Cold Pursuit. Dužina trajanja filma: 118 minuta. Država i godina proizvodnje: Velika Britanija / 2019. Žanr: akcija, triler. Uloge: Liam Neeson, Emmy Rossum, Laura Dern. Reditelj: Hans Petter Moland.

Spokoj

Od četvrtka 21. februara na redovnom bioskopskom repertoaru prikazivaće se film „Spokoj“. Maestralna gluma, nesvakidašnja priča i 106 minuta konstantne tenzije očekuju svakoga ko na velikom platnu bude pogledao ovaj film.

Čuveni i priznati scenarista i reditelj, Stiven Najt, predvodi ekipu vrhunskih glumaca u svom najnovijem ostvarenju.

Misteriozna prošlost kapetana jednog ribarskog broda neočekivano se vraća i progoni ga. U isto vreme prati ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi.

Stiven Najt, čuveni i priznati scenarista i reditelj, predvodi ekipu vrhunskih glumaca u svom najnovijem ostvarenju, na čijem čelu su dobitnici Oskara Metju Mekonahi i En Hatavej.

Originalni naslov: Serenity. Dužina trajanja filma: 106 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: drama, triler. Uloge: Anne Hathaway, Diane Lane, Matthew McConaughey. Reditelj: Steven Knight.

(danubeogradu.rs)