Naslovna » Izlasci » Pozorište » Uzbudljiv mart u Zvezdara teatru!
"Čorba od kanarinca" u Zvezdara teatru
"ÄŒorba od kanarinca" u Zvezdara teatru

Uzbudljiv mart u Zvezdara teatru!

Danas je počela prodaja ulaznica za predstave sa martovskog repertoara u Zvezdara teatru, a mesec počinje predstavom „Ljubav u Savamali„.

Pomenuta predstava je i poslednja premijera ovog pozorišta a na repertoaru je 2, 11. i 13. marta. Uslediće i izvođenja veoma traženih predstava: „Osama – Kasaba u Njujorku“ (5, 19, 24. i 31. mart), „Hipnoza jedne ljubavi“ (4, 12, 16. i 18. mart), „Korešpodencija“ (6. i 28. mart), „Voz“ (3. i 8. mart), „Klaustrofobična komedija“ (9, 17. i 26. mart).

Predstave koje će imati po jedno izvođenje tokom marta su „Bajka o pozorištu“ (10. mart), „Pasivno pušenje“ (15. mart), „Večera budala“ (24. mart), „Suze su OK“ (27. mart), „Čorba od kanarinca“ (29. mart) i „Boing-boing“ (31. mart).

Premijera predstave „Feliks“ biće upriličena 22. marta. Komad po romanu Vladimira Kecmanovića urađen je u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave. U glumačkoj podeli su Milutin Mima Karadžić, Andrijana Oliverić, Marko Gvero, Milena Damnjanović, Nikola Cvetković i Filip Hajduković.

Pored premijernog izvođenja „Feliks“ ćete moći da pogledate još tri puta (23, 29. i 30. marta).

Od ove sezone u ponudi su i vaučeri za predstave Zvezdara teatra koji mogu biti sjajan poklon.

Više informacija možete dobiti putem imejla prodaja@zvezdarateatar.rs, telefona 2419-664 ili na sajtu Zvezdara teatra.

Takođe, ulaznice možete kupovati onlajn preko sajta pozorišta. Brzo i bezbedno bez dolaska na biletarnicu pozorišta. Nije potrebno ni da štampate ulaznice već ih možete očitati sa mobilnog telefona. Onlajn prodaja podržava i mogućnost kupovine ulaznica sa popustom.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.