Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Jazz diva Nada Pavlović u Jazz kantini Lisabon
Nada Pavlović
Nada Pavlović

Jazz diva Nada Pavlović u Jazz kantini Lisabon

U četvrtak, 21. marta od 20.30, u Jazz kantini Lisabon u Kombank dvorani nastupiće legendarna pevačica džez i evergrin muzike Nada Pavlović.

Svetska diva prepoznatljivog glasa u javnosti važi za živu legendu džez i evergrin muzike, koja je svojim glasom obarala svetske zvaničnike i muzičke zvezde. S godinama je, međutim, postajala sve popularnija i među mlađom publikom.

U njenoj širokoopusnoj karijeri nalaze se brojni nastupi među kojima su nastup sa džez orkestrom Djuka Elingtona, džeziranje sa Čikom Korijom, ali i ponuda Džozefine Bejker da se pridruži njenoj trupi, kao i Liz Mičel, članice čuvene grupe Boni M da bude pevačica u bendu koji je obeležio svetsku muzičku scenu tokom 70-ih godina.

Kao retko ko, Nada Pavlović može da se pohvali i komplimentom čuvene Arete Frenklin, koja joj je posle jednog nastupa u Nemačkoj prišla s pitanjem: „Gde ste naučili tako dobro da pevate klasičan američki džez?“

O klubu

Podsetimo, kapacitet Jazz kantine je do 200 ljudi, a mesto je idealno za korporativne događaje, manje koncerte, koktele, svirke, žurke, kafe pauze.

Jazz kantina se nalazi u prizemlju Kombank dvorane, a ulazi se iz čuvenog „Čavketovog prolaza“.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.