Naslovna » BG špijun » Kreativni centar na Sajmu knjiga u Novom Sadu
Kreativni centar na Sajmu knjiga u Novom Sadu
Kreativni centar na Sajmu knjiga u Novom Sadu

Kreativni centar na Sajmu knjiga u Novom Sadu

Kao i svake godine, izdavačka kuća Kreativni centar učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga u Novom Sadu.

Od 5. do 11. marta 2019. na Novosadskom sajmu, pored knjiga za decu i roditelje, na štandu tog izdavača biće izložena i pomoćna stručna literatura, koju će vaspitači i profesori moći da pregledaju.

Ljubitelji knjiga Kreativnog centra biće u prilici da iskoriste sajamski popust i da po povoljnijim cenama dođu do izdanja. Kao i prethodne godine, u ponudi su tematski kompleti knjiga za decu različitog uzrasta po specijalnim cenama. Najnovija izdanja biće na popustu od 15%, a popusti za starija izdanja biće i do 70%.

Na ovogodišnjem Novosadskom sajmu biće održana promocija knjige „Kakva ženska! Priče o ženama koje su bile progresivne kada to nije bilo moderno“ novosadskih autorki Jelene Mitrović i Sonje Bajić.

Na ovoj promociji, koja će se održati 8. marta od 18.00, u Master hali, govoriće sociološkinja i autorka knjige Jelena Mitrović i urednica bloga „Prerazmišljavanje“ Katarina Kostić.

Tokom trajanja sajma pripremljena je još jedna zanimljiva promocija za Novosađane: u subotu, 9. marta od 11.00, u knjižari „Bulevar Books“ u Novom Sadu s čitaocima će se družiti Vesna Ćorović Butrić, koja će predstaviti svoju novu knjigu za čitaoce početnike „Bongo. Ili: Družina retkih kućnih ljubimaca„. Ova knjiga će tog dana biti na posebnom popustu od 20% u knjižari „Bulevar Books“.