Naslovna » Izlasci » Akcije » Kućni ljubimci: Pet Oskar u Božidarcu
Kućni ljubimci - Božidarac: Pet Oskar
Kućni ljubimci - Božidarac: Pet Oskar

Kućni ljubimci: Pet Oskar u Božidarcu

U petak, 15. marta od 19.00, biće organizovan Pet Oskar u galeriji Centra za obrazovanje i kulturu Božidarac 1947 uz fotografisanje kućnih ljubimaca.

Cilj je širenje radosti kod ljubimaca i ljudi koji ih vole. Na događaju će biti prikazani posebno odabrani klipovi, trejleri i drugi video sadržaj ljubimaca koji su postali influenseri u digitalnom svetu.

Takođe organizovan je i poseban deo sa crvenim tepihom gde će moći da poziraju ispred profesionalnog fotografa, a vlasnici kasnije da dobiju portrete kao uspomenu. Prijavite za fotografisanje – na sajtu Božidarca.

Kao društvo, razvili smo svest da razmišljamo o našim kućnim ljubimcima kao našoj deci; podižu nam endorfine i čine nas srećnim. Oni su postali važan deo naših života i zbog im dajemo prostor da uživaju i da se zabave zajedno sa nama ovog petka – kažu organizatori iz Božidarca.

Pet Oskar će označiti i početak uvođenja pet friendly odluke u Božidarcu pošto je i osnivač ustanove Gradska opština Vračar takođe omogućila da vlasnici sa svojim ljubimcima mogu ući u prostorije opštine, a od sada i u galerijski i koncertni prostor Božidarca.

Opština Vračar ima najveći broj vlasničkih pasa i prva je u Beogradu pokrenula ovu inicijativu i sprovela u praksi.

Posle akcije Pet Oskar, u ovoj godini, Božidarac će nastaviti da promoviše „usvoji, ne kupuj“ kako bi se smanjio broj napuštenih pasa. (danubeogradu.rs)