Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Orthodox Celts tradicionalno u Domu omladine
Orthodox Celts tradicionalno u Domu omladine
Orthodox Celts tradicionalno u Domu omladine

Orthodox Celts tradicionalno u Domu omladine

U nedelju, 17. marta od 20.00, u sali Amerikana Doma omladine Beograda tradicionalni koncert održaće grupa Orthodox Celts.

I ove godine popularni bend će sa svojom vernom publikom proslaviti Dan Svetog Patrika a to će biti 27. samostalni koncert u Beogradu.

Ovime se nastavlja najduža muzička tradicija koja je zabeležena u srpskom rokenrolu – Orthodox Celts su jedini bend koji, od svog nastanka, svake godine na isti dan održava koncert.

Poslednji album „Many Mouths Shut“ je pored odličnih pesama, obeležio i veoma interesantan omot u stripu, koji je specijalno za Orthodox Celts uradio poznati Valter Venturi, što je bendu predstavljalo posebnu čast. Zato je ove godine naš najveći izdavač stripova „Veseli četvrtak“ odlučio da svi posetioci uz ulaznicu dobiju i strip.

– Dobra muzika oduvek je išla ruku pod ruku sa dobrim stripovima, a 17. marta imamo priliku da osvežimo saradnju ove dve umetnosti i zbližimo naše dve publike. Svi posetioci koncerta u Amerikani dvostruko će uživati, a nama je pripala velika čast da tom prilikom sarađujemo sa kultnim Keltima! Ova privilegija samo je još veća kad uzmemo u obzir da je Aca Seltik nedavno ovekovečen u epizodi Zagora, čime je ostvario svoj dečački san da postane junak iz stripa. Postoji li nešto što taj čovek ne može da uradi? – svoje zadovoljstvo saradnjom izrazio je Dušan Mladenović, glavni urednik „Veselog četvrtka“.

– Kakav će biti ovogodišnji Dan Svetog Patrika? Zagorovski pravdoljubiv, Marti Misterijevski mističan, Mister Noovski šarmantan, Dilanovski zagonetan, Teks Vilerovski beskompromisan. Vidimo se 17. marta u Domu omladine! – izjavio je Aca Seltik.

Ulaznice za koncert po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima DD Tickets, Ticket Vision i Felix Shop.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.