Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Kugar Taun – sjajni sitkom sa Kortni Koks u glavnoj ulozi
Džoš Hopkins i Kortni Koks u seriji "Kugar Taun"
Džoš Hopkins i Kortni Koks u seriji "Kugar Taun"

Pickbox: Kugar Taun – sjajni sitkom sa Kortni Koks u glavnoj ulozi

Humoristička serija „Kugar Taun“ sa glumicom Kortni Koks (Prijatelji) stiže na Pickbox! Od tvorca humorističkih serija Bila Lorensa, stiže svih šest sezona!

Duhovita i topla humoristička serija, „Kugar Taun“ je u svojoj suštini serija o prijateljima koji imaju sjajne i uvrnute odnose, ali pre svega – dobre namere. Većinom se bave ispijanjem crnog vina i igranjem igre koju su sami izmislili – zvane PeniKen.

Kortni Koks u glavnoj ulozi

Radnja je smeštena u fiktivnom gradu Galfhejvenu na Floridi koji nosi nadimak Kugar Taun. Glavni lik je Džuls Kob (Kortni Koks), nedavno razvedena žena u četrdesetima čiji duhoviti život pratimo kroz nove izazove s kojima se susreće.

Tu je i njen sin, tinejdžer Trevis (Den Bird), njen bivši muž Bobi (Brajan Van Holt), najbolja prijateljica Eli (Krista Miler, „Stažisti“) i njena najveća ljubav – crno vino. Džulsina ekipa, koju čine i njena simpatična asistentkinja Lori (Bizi Filips) i Džoš Hopkins, vlasnik paba Grejson Elis, možda je disfunkcionalna, ali je u isto vreme brižna i predana. Najvažnije od svega, sve ih vezuje izuzetno prijateljstvo.

Ljubav prema crnom vinu

Kugar Taun

Jedna od glavnih i kontinuiranih tema ovog sitkoma je ljubav prema crnom vinu koje cela Džulsina ekipa pije u hektolitrima, naročito Džuls. Tako svake sezone možete da očekujete sve veće i veće čaše iz kojih se pije vino.

Na primer, Džuls prvo pije iz preterano velike čaše po imenu „Veliki Džo“ koju potom zameni „Velikim Karlom“ – što je zapravo deo lampe. Kasnije se prebacuje na „Velikog Lua“, odnosno vazu.

Potraga za ljubavlju

Kao i svaka prava priča, „Kugar Taun“ je priča o potrazi za pravom ljubavlju. Kortni Koks, kao žena u četrdesetima koja pokušava da ponovo nađe ljubav, sveži je zaokret u svetu komedija.

Nakon što je provela svoje dvadesete i tridesete u braku odgajajući sina, sada se ponovo nalazi u svetu izlazaka i traženja partnera – što nije tako lak zadatak, ali je zasigurno izvor različitih uvrnutih i duhovitih situacija.

Svih šest sezona odlične humorističke serije „Kugar Taun“ gledajte odmah na internet televiziji Pickbox!