Naslovna » Izlasci » Festivali » 10. Beogradski tango susret
Beogradski tango susret
Beogradski tango susret

10. Beogradski tango susret

Od 1. do 6. maja 2019. u hali 3 Beogradskog sajma biće organizovan 10. međunarodni festival argentinskog tanga – Beogradski tango susret.

Pored učešća na plesnim radionicama, koje će voditi najpoznatiji argentinski tango plesači, učesnici će moći da plešu i danju i noću na velikim igrankama – milongama. Posetioci će moći da uživaju i u enterijerima posebno uređenim za ovaj događaj, kao i u izložbi poznatih brendova iz sveta tango mode.

Učesnici Beogradskog tango susreta su najveće zvezde argentinskog tanga – Karlitos Espinoza, Noelia Hurtado, Ivan Terazas, Sara Grdan, Fausto Karpino, Stefani Fesneau…

Na otvaranju festivala sviraće jedan od najpoznatijih tango orkestara, ruski kvartet Solo tango, a na zatvaranju domaći orkestar Tanguango.

Festival je značajan za kulturno-turističku ponudu Beograda, jer već deset godina pored domaćih ljubitelja plesa, privlači i veliki broj inostranih gostiju.

Beogradski tango susret – Belgrade Tango Encuentro – jedan je od najvećih evropskih tango festivala – šest noći i dana, najbolji tango umetnici današnjice i blizu 1000 tangerosa iz 50 zemalja biće na istom podijumu! (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.