Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 33. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“
Sajam kozmetike "Dodir Pariza"
Sajam kozmetike "Dodir Pariza"

33. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“

Tokom predstojećeg vikenda, 6. i 7. aprila 2019, u hali 1 Beogradskog sajma biće održan 33. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“.

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća.

Novi koncept Sajma kozmetike okupiće više od 300 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.

Nega i lepota su atraktivniji segmenti „Dodira Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

„Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja. Brojne prezentacije i demonstracije na štandovima izlagača otkriće najnovije trendove iz zastupljenih oblasti.

Pored bogatog izbora proizvoda, na štandovima kozmetičkih kuća posetioci imaju mogućnost da dobiju i savete priznatih i poznatih dermatologa i kozmetologa. Posebna pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i rekreaciji, fitness programima kao nezaobilaznom segmentu u kulturi nege tela.

Izlagači će ponuditi robu uz velike sajamske popuste. (danubeogradu.rs)