Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 45. Sajam građevinarstva: Gradimo budućnost sada
45. Sajam građevinarstva: Gradimo budućnost sada
45. Sajam građevinarstva: Gradimo budućnost sada

45. Sajam građevinarstva: Gradimo budućnost sada

Od 17. do 20. aprila 2019. na Beogradskom sajmu biće održan 45. Sajam građevinarstva, najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi.

Uz slogan „Gradimo budućnost sada„, na svom raspoloživom prostoru, predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti.

45. Međunarodni sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Ovogodišnja sajamska postavka biće, kao i svake godine, i sadržajno i dizajnerski inovirana.

Nove tehnologije će biti prisutne u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – već uspostavljeni standard.

Tehničko tehnološka dostignića posebno su primetna u sistemima gradnje i materijalima.

45. Sajam građevinarstva: nekretnine, arhitektura, projekti…

Ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata sve segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: „Nekretnine i investicije“ i „Arhitektura i urbanizam„.

45. Sajam građevinarstva – info

  • Mesto: Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14
  • Datum i radno vreme: 17-19. april, 10.00-19.00; 20. april, 10.00-17.00
  • Hale: 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i otvoreni prostor
  • Cena ulaznice: 400 RSD
  • Cena parkinga (po satu): 150 RSD

Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa. Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare. Pored uobičajenog učešća najznačajnijih predstavnika industrije građevinskih mašina i alata, očekuje se promocija značajnog broja proizvođača skela, kao i proizvođača opeke.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je uložio napore da biznis segment podigne na viši nivo i ponudi učesnicima sajma mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog događaja, štedeći vreme i energiju, zakažu poslovne sastanke sa učesnicima sajma.

Sva unapređenja i kreativna energija uloženi su sa ciljem podsticaja privrede, povećanja izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta.

Beogradski sajam kreirao je specijalne pakete za poslovne posetioce i goste na predstojećem Sajmu građevinarstva, kojima je moguće ostvariti sledeće pogodnosti: ulaznicu za sva četiri dana sajma, registraciju i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlagača i online zakazivanje sastanaka (B2B Talk), pristup u Business Lounge (Hala 1, galerija) koji podrazumeva besplatan wi-fi, toplo i hladno osveženje, mesto za kratke poslovne sastanke, pomoć oko ugovaranja sastanaka, informacije o izlagačima (vodič), korišćenje računara i štampača, i još niz pogodnosti i usluga.

I ove godine biće organizovanih nastupa i učešća proizvođača u okvirima nacionalnih izložbi. Predstaviće se države koje su i do sada uzimale učešće na smotri, a neke zemlje predstaviće se po prvi put.

SEEBBE 2019 je mesto za ispitivanje tržišta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače svakako i način da uvek budu u centru inovacija i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. U tom smislu Sajamske akcije i pogodnosti sastavni su deo izlagačkog nastupa. Učesnici nastoje da izađu u susret posetiocima sajma i svojim klijentima odobravaće ekskluzivne sajamske pogodnosti i popuste od pet do 30% na svoje proizvode i usluge. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.