Naslovna » Izlasci » Sport » Crvena zvezda i Partizan igraju za mesto u finalu
ABA liga - polufinale, majstorica: Crvena zvezda - Partizan (foto: KK CZ)
ABA liga - polufinale, majstorica: Crvena zvezda - Partizan (foto: KK CZ)

Crvena zvezda i Partizan igraju za mesto u finalu

Ove godine imamo možda i najuzbudljiviju završnicu ABA lige, a u Beogradu Crvena zvezda i Partizan igraju za mesto u finalu.

Oba polufinalna para su stigla do majstorica, a večeras se u Beogradu piše istorija.

Posle dva neverovatno napeta i izjednačena meča crveno-beli su favoriti, što pokazuju i kvote u kladionici. A najveće kvote naći ćete u Meridianu!Promo

Ova kladionica je dala kvotu 1.40 na crveno-bele, dok će se navijači Partizana obradovati time što će kvota na njihovom tiketu ukoliko odigraju dvojku biti skoro 3!

U prve dve utakmice videli smo prvo eksploziju strelaca, pa onda dobru defanzivnu rolu oba tima.

Granica kada je klađenje na poene u pitanju je na 150 poena – pa dobro razmislite na šta ćete tipovati. A u Meridianu možete da se kladite i na broj poena u prvoj četvrtini, na to da će neki tim pobediti sa 10 poena razlike, ali i na prelaze!

Ukoliko verujete da neće sve biti gotovo posle 40 minuta – kvota na to da će biti produžetaka je 13!

A najveću ponudu opklada na ovaj meč kompletira neverovatan specijal! Kladi se na to koliko će na meču biti faulova, asistencija ili skokova, a tu je i opklada na četvrtinu sa najviše poena.DuB: Klađenje je zakonom zabranjeno za mlađe od 18 godina!

U ovogodišnjim utakmicama sa Partizanom za uspeh Crvene zvezde se kao ključan podatak pokazao procenat šuta za tri poena, a ukoliko ovoga puta crveno-beli budu šutirali više od 35.5 odsto iza linije 6.75 dobićete kvotu 1.85 na tiketu.

A tu je i ono najzanimljviije dueli igrača! Ko će dati više poena – Beron ili Pejdž? Ko će imati više skokova Odžo ili Lendejl? A ko će više asistirati – Čović ili Renfro?

Ako znaš odgovore na ova pitanja – trk u Meridian po dobitni tiket!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.