Naslovna » Izlasci » Magični show „Svi za magiju, magija za sve“
Magični show "Svi za magiju, magija za sve"
Magični show "Svi za magiju, magija za sve"

Magični show „Svi za magiju, magija za sve“

U Kombank dvorani, 26. maja od 17.00, biće održan porodični spektakl, magični show „Svi za magiju, magija za sve“ Igora Trifunova i njegove magične družine.

U mađioničarskoj predstavi publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni.

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije…

A zamislite i ovo: beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe. Očekuje vas i vrhunski žongler Filipino koji vešto barata predmetima u vazduhu.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči spektakla u Kombank dvorani poručuje:

– Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam četvrto mesto. Posle tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom.

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević – „asistentkinja bez koje se ne može“, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šešira, i Filip Đikić Filipino – žongler bez straha i mane.

Začudiće vas, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.

Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije.

Karte za show „Svi za magiju, magija za sve“ u prodaji su na blagajni Kombank dvorane i u mreži Ticket Vision. (danubeogradu.rs)