Naslovna » BG svaštara » Drugi pišu » Najskuplja postava Super lige Srbije: Zvezdini i Partizanovi fudbaleri
Najskuplja postava Super lige Srbije
Najskuplja postava Super lige Srbije

Najskuplja postava Super lige Srbije: Zvezdini i Partizanovi fudbaleri

Lista najskupljih fudbalera koji igraju u Super ligi Srbije objavljena je danas na specijalizovanom portalu Transfermarkt, prenosi B92.

Među 11 igrača nalazi se njih čak devetorica iz Crvene zvezde, dok su preostala dvojica iz Partizana. Najskuplji golman je Milan Borjan, čija je vrednost po tom izvoru procenjena na tri miliona evra.

MeridianBet - prvi tiket - baner
Klađenje je zabranjeno za mlađe od 18 godina!

Bekovi su takođe iz Zvezde, Filip Stojković sa tri i Milan Rodić sa 2,8 miliona evra. Štoperi su Vujadin Savić iz Crvene zvezde čija je vrednost tri i Svetozar Marković iz Partizana sa 2,8 miliona evra.

Centralni vezni su Danilo Pantić iz Partizana sa 2,8 i Dušan Jovančić iz Zvezde sa dva miliona evra. Iza napadača su trojica fudbalera Zvezde. Pored Marka Marina čija je vrednost, po podacima Transfermarkta, 3,5 miliona i El Fardua Bena tri miliona, tu je još Žonatan Kafu.

Kafu je u Zvezdi na pozajmici iz Bordoa, beogradski klub na njega više ne računa, a Transfermarkt je procenio da vredi tri miliona evra.

Najskuplji fudbaler Super lige po podacima Transfermarkta je napadač iz Crvene zvezde, reprezentativac Gane Ričmond Boaći, čija je vrednost četiri miliona evra.