Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Kultur Shock, 10. aprila
Kultur Shock
Kultur Shock

SubBeerni centar: Kultur Shock, 10. aprila

U sredu, 10. aprila od 20.00, u klubu SubBeerni centar u podzemlju Cetinjske, nastupiće punk bend Kultur Shock.

Kultur Shock je na proputovanju svetom – promovišu aktuelni album „D.R.E.A.M“, a među prvim stanicama velike turneje našao se i Beograd.

Bend se odlučio za klupsku turneju jer žele da budu što bliže publici – da razmene energiju i ideju oko koje nas Kultur Shock sve već godinama okuplja!

„Kultur Shock je baš onakav kakav punk danas treba da zvuči!“ – ovako je Jello Biafra opisao ono što Đino i ekipa već decenijama rade.

A i te kako vredno rade… širom planete! Turneja koja je pred njima obuhvata Nemačku, Češku, Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bugarsku, Grčku i Srbiju.

Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i na svim Ticket Vision (ex Eventim), DD Tickets i Gigs Tix prodajnim mestima: Cene su: 800 RSD – promotivni kontigent (ograničen broj ulaznica), 1.000 RSD – redovna cena, 1.200 RSD – na veče koncerta, na ulasku u klub. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.