Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank dvorana: Brass Against The Machine
Brass Against The Machine
Brass Against The Machine (foto: promo)

Kombank dvorana: Brass Against The Machine

U nedelju, 23. juna od 21.00, u Kombank dvorani biće održan koncert svetski poznatog cover benda Brass Against The Machine.

Bend Brass Against The Machine nažalost ipak neće nastupiti pred beogradskom publikom, ali ni pred publikom u regionu. Naime, odlukom organizatora otkazana je regionalna turneja koja je trebalo da obuhvati i koncert u Sofiji, kao i u Skoplju. Kupcima karata će biti refundiran novac na prodajnim mestima na kojima su kupili karte.

Rokeri svetskog glasa pripremili su obrade najpoznatijih pesama kultnog benda Rage Against The Machine.

Uoči koncerta poručuju da je u politički izazovnoj eri, vreme da se suprotstave „mašineriji“ i to upravo izuzetnom muzikom.

– Bilo bi nemarno da ne primetimo, nažalost, specifična vremena u kojima živimo. Želimo da naša muzika ne bude samo inspirišući zvuk, već da izazivajući emocije u ljudima – podstakne na akciju. Proizvodimo izuzetnu muziku sa političkom oštricom. Ljuti smo, nadahnuti smo, spremni smo za promenu – i nadamo se da naša muzika u svakome ko sluša pojačava ovu vrstu energije – kažu članovi benda.

Brass Against The Machine predvodi gitarista Bred Hemond, a pevačica koje će očarati Beograđane je Liza Kolbi. Oko njih je okupljeno dvadesetak vrsnih muzičara, na širokom dijapazonu instrumenata koji zajedno prave izuzetnu muzičku sinergiju i bude pokretačku energiju u svojim slušaocima.

Karte su u prodaji od srede, 22. maja, na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima mreže Ticket Vision. (danubeogradu.rs)