Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Link2Job sajam zapošljavanja: Pronađite idealan posao
Link2Job sajam zapošljavanja
Link2Job sajam zapošljavanja

Link2Job sajam zapošljavanja: Pronađite idealan posao

Najveći sajam zapošljavanja u Srbiji, Link2Job, biće održan u petak, 10. maja od 10.00 do 18.00, u hotelu „Metropol Palace“.

Da li ste nezadovoljni na sadašnjem poslu? Želite li da napredujete ili da promenite karijeru? Možda uopšte nemate posao? Ako tražite poslovnu priliku, onda je za vas Link2job – sajam zapošljavanja.

Ulaz na sajam je besplatan, jedino što je potrebno jeste da popunite ONLINE PRIJAVU i na taj način rezervišete svoje mesto.

Ovogodišnji prolećni Link2job sajam zapošljavanja najveći je do sada. Učestvovaće više od 40 kompanija a u ponudi je oko 450 novih mesta.

Prolećni Link2job sajam zapošljavanja organizuje Centar za razvoj karijere kompanije Link group, uz podršku Grada Beograda i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Multinacionalne kompanije nude veliki broj novih radnih mesta

Mnoge velike i uspešne kompanije učestvovaće na Link2job sajmu zapošljavanja kao i veliki broj obrazovnih ustanova.

Ostvarite kontakt sa potencijalnim poslodavcima i među bogatom ponudom poslova pronađite pravi za sebe. Prijavite se i napravite krupan korak ka unapređenju svoje karijere.

Besplatni kursevi engleskog jezika ili MS Office

Svi zainteresovani koji dođu 10. maja u hotel „Metropol Palace“ na sajam biće u prilici da dobiju besplatne online kurseve engleskog jezika ili jedan od Microsoft Office modula ECDL kursa po izboru (Word, Excel, PPT…).

Prijavite se na sajtu Link2job i rezervišite kurs, a potom na samom sajmu potvrdite svoju rezervaciju i besplatan kurs je vaš.

Kurseve koje dobijate, završavate online – preko interneta, što znači da ćete moći da ih pohađate kada god vi želite, sa bilo kog mesta, od kuće ili s posla.

Pored kurseva, čekaju vas i brojne besplatne pogodnosti, pomoću kojih ćete unaprediti svoju radnu biografiju – CV. Imaćete mogućnost izrade profesionalne fotografije za CV, korisna predavanja i radionice kompetentnih stručnjaka, kao i mogućnost da kroz Job Box za simulaciju intervjua otkrijete kako vas poslodavci vide, gde grešite i kako to da ispravite.

Cilj Centra je da promoviše celoživotno učenje i daje podršku u građenju uspešne karijere i pronalasku novih mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.