Naslovna » Izlasci » Festivali » Samo pivo: Vrteška – četvrti festival kraft piva
Samo pivo: Vrteška - četvrti festival kraft piva
Samo pivo: Vrteška - četvrti festival kraft piva

Samo pivo: Vrteška – četvrti festival kraft piva

Pub&Bar Samo pivo u Balkanskoj 13, u petak i subotu, 10. i 11. maja, biće mesto na kom će biti održana Vrteška – četvrti festival kraft piva!

Kapije će biti otvorene pivarima sa svih kontinenata. Osim najboljeg kraft piva iz celog sveta, posetioci će uživati i u vrhunskoj klopi i muzici.

Beograd će ovog proleća četvrti put biti domaćin jednom od najposećenijih festivala kod nas. Iz godine u godinu sve je veći broj posetilaca željnih pravog, domaćeg piva i dobrog provoda, a ako neko zna kako da ugosti ljude, onda je to Beograd.Samo pivo: Vrteška - četvrti festival kraft piva

Vrteška – doživljaj piva

Industrijska, serijska piva našla su put do srca onih koji i te kako znaju šta je ozbiljno pivo, a njihovo odredište ove godine je Pub&Bar Samo pivo, gde će Vrteška No. 4, u domaćinskoj atmosferi, predstaviti najnovije trendove u proizvodnji piva, nove recepture ali i nove stilove u dva festivalska dana.

Mali proizvođači sa ogromnim iskustvom serviraće svoje znanje i umeće pred Beograđanima i njihovim gostima i pomeriti granice doživljaja piva.

Sa pet kontinenata, iz malih pivara stižu stručnjaci koji će posetiocima objasniti razliku između ukusa i zavrteti im sva čula. Uz podršku domaćih pivara, svetski majstori piva pružiće gradu ugođaj u rangu najboljih svetskih festivala. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.