Naslovna » Izlasci » Sport » Evrobasket 2019: Španija brani titulu, domaća Srbija „vreba“ finale u Areni!
Evrobasket 2019: Evropsko prvenstvo u košarci za žene
Evrobasket 2019: Evropsko prvenstvo u košarci za žene

Evrobasket 2019: Španija brani titulu, domaća Srbija „vreba“ finale u Areni!

U Srbiji i Letoniji od 27. juna do 7. jula biće održan Evrobasket 2019 – 37. Evropsko prvenstvo za košarkašice.

Četiri grada, tri srpska i jedan letonski, biće domaćini najboljim timovima Starog kontinenta. Beograd, Niš i Zrenjanin u Srbiji, dok je u Letoniji to prestonica Riga.Promo

Srbija će se za drugu fazu boriti kroz grupu D u Zrenjaninu, a protivnice će im biti Belgija, Rusija i Belorusija, protiv koje otvaraju šampionat.

Po Meridianbetu, Srbija je apsolutni favorit protiv Belorusije, a ukoliko ste ubeđeni da će pobediti u sve četiri četvrtine, kvota je 3.50!

Meridian specijal donosi još pregršt igara za ovu utakmicu.

Što se ostalih grupa tiče, A čine jedan od organizatora Letonija, Ukrajina, Velika Britanija i aktuelni evropski šampion, Španija.

Upravo je Španija i na ovom prvenstvu prvi favorit za pehar, kvota je 3.00, a prate je Francuska (4.00), Belgija (6.50), Rusija (7.00) i Srbija, čiji trijumf na EP možete naplatiti po kvoti 9.00!

U B grupi snage će odmeriti Švedska, Francuska, Češka i Crna Gora, a u grupi C Mađarska, Turska, Italija i Slovenija.Meridianbet: Častimo za prvi tiket

Crna Gora u prvom kolu u Rigi igra s Švedskom i čeka je težak zadatak, a ako verujete u trijumf Crnogorki i one pobede, to možete naplatiti po kvoti 3.50! Ukoliko ste čak ubeđeni da to mogu da urade kroz sve četiri deonice, čeka vas kvota 50!

Još igara za ovaj susret potražite u Meridian specijalu.

Da ne zaboravimo, trijumf Crne Gore na Evrobasketu donosi vam čak 70 puta uvećanu uplatu!

Prvi deo Evrobasketa biće odigran u Rigi, odnosno u Zrenjaninu i Nišu od 27. juna, a druga faza na programu je u beogradskoj Štark areni od 2. do 7. jula.

Upravo 7. jula zakazano je i veliko finale, u najvećoj hali na Balkanu.