Naslovna » BG servis » JKP „Parking servis“: Nova Pripejd parking kartica
Pripejd parking kartica
Pripejd parking kartica

JKP „Parking servis“: Nova Pripejd parking kartica

Nova Pripejd parking kartica uvedena je da bi omogućila jednostavno i brzo plaćanje parkiranja na dvadeset jednom parkiralištu i garaži.

JKP „Parking servis“ upravlja ovom vrednosnom parking karticom koja se koristi tako što je vozač prisloni na automat na ulazu ili izlazu iz garaže, a rampa se podiže. Potrebno je da korisnik ima kredit na kartici, koji se umanjuje za cenu parkiranja pri izlasku iz garaže ili parkirališta.

– Sagledavajući potrebe korisnika, „Parking servis“ je razvio novu uslugu, koja omogućava korisniku da uštedi vreme i ostvari popust na cenu parkiranja, jer sa karticom samo ulazi i izlazi iz garaže ili parkirališta, bez odlaska na blagajnu i čekanja u redu. „Parking servis“ konstantno radi na podizanju kvaliteta svojih usluga, a cilj preduzeća je da korisnicima olakša upotrebu parking objekata kojima upravlja i izađe u susret različitim kategorijama korisnika – rekao je direktor ovog preduzeća Andrija Čupković.

Pripejd parking kartica – 650 dinara

Pripejd parking kartice se prodaju na blagajnama garaža i parkirališta, kao i u poslovnicama Korisničkog servisa „Parking servisa“, po ceni od 650 dinara.

Kartice se kupuju bez kredita i potrebno ih je dopuniti pre prvog ulaska u garažu ili parkiralište. Pripejd kartice se mogu dopuniti u javnim garažama i na parkiralištima – na blagajnama i stanicama za plaćanje.

Pripejd parking karticu je moguće dopuniti i elektronskim putem, ukoliko se kartica personalizuje putem registracije korisnika na portalu „Parking servisa“.

Personalizacijom kartice korisnik ostvaruje popust u iznosu od pet odsto prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 1.000 do 4.000 dinara, odnosno popust u iznosu od 10 odsto prilikom svake elektronske dopune kartice u iznosima od 5.000 do 9.000 dinara.

Podsećamo da je „Parking servis“ nedavno korisnicima ponudio i vremensku parking karticu za garaže i parkirališta – „Parking Pass“ karticu, koja važi određeni vremenski period i može se kupiti za 24 sata, tri ili sedam dana. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.