Naslovna » Izlasci » Akcije » Leto u Muzeju Jugoslavije 2019
Leto u Muzeju Jugoslavije 2019
Leto u Muzeju Jugoslavije 2019

Leto u Muzeju Jugoslavije 2019

Celodnevno druženje u muzejskom parku i kafeu u okviru programa Leto u Muzeju biće nastavljeno ovog vikenda uz besplatan ulaz.

Muzej Jugoslavije u nedelju, 16. juna od 12.00 do 20.00, organizovaće još jedan Piknik, ovoga puta sa Udruženjem Kišobran i još nekoliko sponzora.

Manifestacija se organizuje na različitim lokacijama u Beograda da bi se promovisala kultura odlaska u prirodu i podigla svest o važnosti zaštite životne sredine i zdravog života. Ovog puta za lokaciju su izabrani park Muzeja Jugoslavije, koji povezuje sve objekte u okviru muzejskog kompleksa, kao i bašta novog muzejskog kafea, K25.Za dž

Program manifestacije koncipiran je tako da pruži svim posetiocima iskustvo izleta u prirodi uz sjajan muzički program, brižljivo odabran kako bi predstavio mlade umetnike lokalne, alternativne scene, i to di-džejeve: Do the Math, Feloneezy i Stevie Whisper ali i džez pop bend Rogi.

Pored rekvizita i programa, koji će obezbediti organizatori, posetioci su pozvani da donesu svoje pakete za piknik: ćebiće, jastuke, lopte, frizbije, omiljene grickalice i dobro raspoloženje. Tokom čitavog trajanja programa izložbeni prostori Muzeja Jugoslavije biće otvoreni i dostupni svim posetiocima.

Muzej Jugoslavije, u partnerstvu sa opštinom Savski venac, pokrenuo je projekat pod nazivom Leto u Muzeju sa idejom da afirmiše Muzej kao mesto za druženje i zabavu.

Posle nastupa benda Trese.Lupa.Udara (25. maja), u nedelju će biti organizovan Yugo piknik u parku skulptura Muzeja Jugoslavije.

Leto u Muzeju 2019 – program

Nedelja, 16. jun 2019. (12.00 – 20.00)
Yugo piknik
u parku skulptura Muzeja Jugoslavije

Subota, 13. jul 2019. (20.00)
Moussaka bend
na platou ispred Muzeja Jugoslavije

Subota, 24. avgust 2019. (19.00)
Veče Yu vinila
na platou ispred Muzeja Jugoslavije

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.