Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (20. jun 2019)
Novi filmovi u bioskopima (20. jun 2019): Ana
Novi filmovi u bioskopima (20. jun 2019): Ana

Novi filmovi u bioskopima (20. jun 2019)

Ana, Anđeo čuvar – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 20. juna 2019. godine. Ove nedelje distributeri su isplanirali i dve premijere.

Film To sam što sam – Gipsy Mafia premijerno će biti prikazan 21. juna od 18.30 u Art bioskopu Kolarac povodom Svetskog dana muzike.

Treći deo jedne od najboljih horor franšiza, Anabel 3: Povratak kući, premijerno će biti prikazan u bioskopima Cineplexx, u sredu, 26. juna od 20.00.

Sve filmove predstavljamo u ovom pregledu.

Ana

Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Ispod zapanjujuće lepote top modela, Ane Polijatove, skriva se njena neverovatna snaga i veštine koje je čine jednom od najstrašnijih ubica vlade.

Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Originalni naslov: Anna. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Žanr: akcija, triler. Uloge: Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy, Helen Mirren, Lera Abova. Reditelj: Luc Besson.

Anđeo čuvar

Psihološki triler zasnovan je na istinitom događaju o zapanjujućoj seriji ubistava pod hipnozom koji su se odvijali u Danskoj u 1950-ima.

Inspektor Anders Olsen rešava slučaj pljačke i dvostrukog ubistva uz sumnju da je počinilac izmanipulisan zbog zloupotrebe hipnoze i tako naveden na pomenuti zločin. Olsen traži pomoć čuvenog psihijatra specijalizovanog za hipnozu, dr Dabrovskog, s kojim kreće u regresivan svet manipulacije uma.

Reditelj Arto Halonen po prvi put ovu neverovatnu priču prenosi na filmsko platno.

– Ova priča je od izuzetnog interesa za nas danas, ne samo kao dokaz moći kontrole ljudskog uma, već i zato što se fokusira na vidljive i nevidljive manipulacije koje deluju na nas i utiču na nas kao ljudska bića. Priča, između ostalog, otkriva nove i fascinantne spoznaje o živom i sugestivnom primeru mentalne i duhovne manipulacije. Naše društvo je već puno nevidljivih manipulacija, ali su sve češći primeri kroz novonastale verske i političke pokrete, što ovu temu čini još više aktuelnijom – kaže Halonen.

Originalni naslov: The Guardian Angel. Dužina trajanja filma: 102 minuta. Države i godina proizvodnje: Hrvatska, Danska, Finska / 2018. Žanr: triler. Uloge: Pilou Asbæk, Josh Lucas, Rade Šerbedžija. Reditelj: Arto Halonen.

To sam što sam – Gipsy Mafia

Dva brata – Skill i Buddy – više od deset godina prave hip-hop i sami izdaju svoje albume. U rodnoj Srbiji pripadaju omalovažavanoj romskoj populaciji a u Nemačkoj, gde sada žive, su radnici migranti sa privremnom dozvolom boravka.

U svojim pesmama vatreno kritikuju rasizam, segregaciju Roma i neoliberalni kapitalizam. Objavili su treći album i kreću na nesvakidašnju evropsku turneju.

Film je u Srbiji pretpremijerno prikazan na Beldocs festivalu.

Originalni naslov: To sam što jesam – Gipsy Mafia. Dužina trajanja filma: 52 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija / 2019. Žanr: dokumentarac. Rediteljka: Andrijana Stojković.

Anabel 3: Povratak kući

Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov.

Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Originalni naslov: Annabelle Comes Home. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: horor, misterija, triler. Uloge: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Katie Sarife, Vera Farmiga. Redtelj: Gary Dauberman.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.