Naslovna » Izlasci » Pozorište » Srpsko-hrvatski stand up show „Susjedi iz komšiluka“
Srpsko-hrvatski stand up show "Susjedi iz komšiluka"
Srpsko-hrvatski stand up show "Susjedi iz komšiluka"

Srpsko-hrvatski stand up show „Susjedi iz komšiluka“

U Jazz kantini Lisabon (Kombank dvorana), 21. juna od 21.00, biće održano veče stand up komedije „Susjedi iz komšiluka“.

Svim jugonostalgičarima, Titovim pionirkama i pionirima i ljubiteljima humora predstaviće se dva najpoznatija hrvatska komičara, Peđa Bajović i Zvonko Kožić.

Pričaće o traumama iz detinjstva, traumama sa komšilukom i drugim veselim temama iz svakodnevnice naroda i narodnosti iz bivše SFRJ.

Gost večeri biće stand up komičarka i glumica Ana Poznanović koja će braniti boje srpske zastave i zagrevati publiku pričama koje njen psihijatar više ne želi da sluša.

Peđa Bajović jedan je od pokretača stand-up komedije u ovom delu sveta. U svojoj karijeri obišao je više od dvadeset zemalja sveta i stotine gradova. On je prvi regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012, a 2016. godine ušao je u finale svetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju.

Zvonko Kožić je rođen u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka. Od malih nogu zaljubljen u crtane filmove ili crtani film, jer se u njegovo vreme prikazivao jedan dnevno. Majka ga je stalno terala da se uozbilji, pa je počeo da se bavi stand-up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da nikad neće da se uozbilji. Karijeru stand-up komičara počeo je u „Studiju smijeha“. U poslednjoj deceniji nastupao je na regionalnim festivalima i uspešno vodi nekoliko stand-up programa u Zagrebu.

Ana Poznanović je stand up komičarka i glumica iz Beograda. Poznata je kao veliki borac za prava žena sa malim grudima. Igra u hit komediji „Ako sam žena, nisam konj“. Vozi bicikl i do sad je niko nije zgazio, a mogao je. I želeo je.

Karte su u prodaji po ceni od 700 RSD na blagajni Kombank dvorane i u okviru mreže Ticket Vision.