Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Šta kada se mali kućni aparati pokvare?

Šta kada se mali kućni aparati pokvare?

Ima li boljeg osećaja kada kupite određeni uređaj, a on vam olakša svakodnevne aktivnosti? I onda, samozadovoljno kada vam prijatelji ili rodbina dođe u goste podičite se kako da nije bilo njega ne bi ste uspeli sve da završite što ste zacrtali, pa nastavite dalje sa prezentacijom i nabrajanjem svih funkcija koje ima, iako većinu nećete koristiti, ali valja ih naglasiti. Ili idete kod bliskih prijatelja na proslavu, nemate ideju šta kupiti, znate da sa njima ne možete da pogrešite, videli ste da im baš to treba?

Naravno, pričamo o malim kućnim aparatima, tim malim napravama koje neumorno rade i uvek su vam na raspolaganju. Nekada je uspeh bilo imati mikser, pa je došla era mesoreznica i onda revolucija. Danas za svaki kućni posao imate adekvatan uređaj koji svojim naprednim funkcija smanjuje potrošnju vašeg cenjenog vremena i odmenjuje vas u jednoličnim aktivnostima. Nema više plakanja dok se secka luk za dinstanje, mikser sad sve radi sam, vaše je da samo ubacite sastojke. Želite da budete u trendu i napravite zdrav smuti za posao, nikakav problem, pomfrit nikad nije bio lepši jer friteza tačno zna kakva je temperatura ulja potrebna da bi se dosegao balans hrskavosti i sočnosti. A da ne spominjemo figara, pegle za kosu, trimeri za mušku bradu, prosto ste zaboravili kako je izgledao život pre njih i kako malo vremena potrošite, a opet ste bez premca spremni za izlazak.

Vaš verni prijatelj, vaš Sančo Pansa tu je da pomogne u svim teškim i zahtevnim trenucima. Rođendani, kućna slava, krštenja… kod našeg naroda proslava ne manjka, i tu dolazi do izražaja ulaganje vašeg teškog zarađenog novca. Svaki aparat koji ste kupili je od značaja, ima svoje mestu u vašoj kući i vredno radi da sebe opravda. I taman ste se navikli i kao što to uvek biva po marfiju, vaš uređaj zakaže u sudbonosnom trenutku ili dođe do nezgode. Polomili ste posudu ili postolje, nožići više nisu oštri. I šta sad? Tek ste se vezali, a morate da tražite drugog? Ne tako davno pomislili ste da je sad momenat za dugu vezu, udahnuli duboko i odlučno se upustili u avanturu. I onda razočarenje, bol u duši, sami na vetrometini, kako dalje? Koraci su nesigurni, ne možemo sami dalje. Očaj srce steže.

Ipak nije sve tako strašno, veza se može spasiti, navike se mogu nastaviti. Kada spomenemo neke od sledećih brendova: BekoSencorPanasonic, PhilipsRussel HobsRemington, reći ćete da ste čuli za njih, renomirani brendovi sa dugogodišnjim prisustvom na tržištu, imate bar jedan uređaj od navedenih marki. Ono što ne znate je da svi navedeni proizvođači malih kućnih aparata imaju jednog zajedničkog partnera. Sve njih spaja Nepo System, naš najveći servisni centar. Svi navedeni brendovi su ukazali poverenje Nepo System-u koji  je tu da pomogne kada aparat iskaže određenu nefunkcionalnost ili kada vam je potreban rezervni deo.

Spremajte ručak, ugostite voljene, probajte nove recepte, ispravite kosu ili napravite lokne, podgrejte večeru kada kasno dođete sa posla ili provoda. Uživajte u svim malim navikama koje vam ispunjavaju dan. A kad dođe do kvara, tu je Nepo System, servis za sve.

Uređuje: DuB volonteri