Naslovna » Izlasci » Sport » Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan overava prolaz, hrabra Čuka igra na gol više!
Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan overava prolaz, hrabra Čuka igra na gol više!
Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan overava prolaz, hrabra Čuka igra na gol više!

Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan overava prolaz, hrabra Čuka igra na gol više!

Ove nedelje biće poznati putnici u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a nama najzanimljiviji su susreti Partizan – Konahs i Čukarički – Molde.

Crno-beli su u prvoj utakmici u Velsu savladali domaće sa 1:0, golom Aleksandra Šćekića i sve osim pobede u revanšu u Beogradu (četvrtak, 21.00), bilo bi veliko iznenađenje.Promo

Ako ste mišljenja da će Partizan veoma brzo rešiti pitanje putnika u narendu rundu, onda Meridian ima igru za vas – do 15. minuta padaju dva gola na utakmici, a kvota je sjajnih 12!

Ista kvota čeka vas ako se odlučite na igru da do isteka drugog minuta pada žuti karton, što i nije nerealno s obzirom da je prva utakmica bila veoma gruba.

U tom susretu nije bilo golova glavom, a ako verujete da će na taj način srpski predstavnik zatresti mrežu, Meridian vam daje kvotu 2.75. Da oba tima daju gol glavom – kvota je 25!

Ostale zanimljive igre za utakmicu Partizan – Konahs potražite u Meridian specijalu.

Čukarički je odoleo Moldeu u Norveškoj, propustio par šansi, pa pred „drugo poluvreme“ u Beogradu (sreda, 20.45) ima aktivnih 0:0. Zanimljivo je da belo-crni još nisu primili gol ove sezone, ni u jednom takmičenju.Meridianbet: Častimo za prvi tiket

Mislite li da se i sad mreža Čuke neće zatresti? Kvota je 3.65! Nešto manja je na pobedu „brđana“ – 3.35. Obećali su s Banovog brda otvorenu utakmicu, na gol više. To možete iskoristiti za igru da do isteka drugog minuta bude viđen prvi korner, u Meridianu vas čeka kvota 8!

Prekidi mogu biti presudni na ovakvim utakmicama. Tako je kvota da Čukarički postigne gol glavom 5.00, da to isto učini Molde 4.00, a ukoliko pogodite da će to uraditi oba tima – naplatićete kvotom 22!

Meridian i za ovu utakmicu ima pregršt interesantnih igara u ponudi, koje možete pronaći u specijalu.

Srećno crno-beli i belo-crni, da se imena Partizana i Čukaričkog nađu u kuglicama na žrebu za treće kolo kvalifikacija!