Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (25. jul 2019)
Novi filmovi u bioskopima (25. jul 2019): Plan bekstva 3
Novi filmovi u bioskopima (25. jul 2019): Plan bekstva 3

Novi filmovi u bioskopima (25. jul 2019)

Plan bekstva 3, Dečija igra, Hrabri mališan 2 – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 25. jula 2019. godine.

Francuska drama Živi brzo, umri polako prikazivaće se u pojedinim bioskopima. Akcioni film Paklene ulice: Hobs i Šo premijerno će biti prikazan u sredu, 31. jula, a i njega predstavljamo u ovom pregledu.

Plan bekstva 3

Stručnjak za bezbednost, Rej Breslin, ovog puta je unajmljen kako bi spasio kidnapovanu ćerku IT direktora iz Hong Konga. Kada sa svojim timom krene da istražuje slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećen sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku.

Pred njima je opasna misija koja ih vodi u letonski zatvor, poznat kao Đavolja stanica, i trka sa vremenom kako bi spasili taoce pre nego što bude prekasno.

Popularni Silvester Stalone na poziv reditelja Džona Hercfilda pristao je da snimi i treći nastavak ove franšize: „Snimili smo ceo film za neviđeno kratko vreme – samo 17 noći, ali smo radili bez pauza. Ekipa je bila pod velikim pritiskom, ali sam ponosan na njih. Finalnu scenu smo snimili bez koreografije, da bismo napravili pravu realnu tuču, a to više niko ne radi. Devon Sava se složio sa mnom kad sam mu rekao da će biti bolno i rekao: samo napred. To je jedina scena u mojoj karijeri koju sam snimio bez koreografije. Vredelo je truda i mislim da će publika to znati da ceni“.

Originalni naslov: Escape plan 3: The Extractors. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: akcija, triler. Uloge: Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, Jaime King, Devon Sawa. Reditelj: John Herzfeld.

Dečija igra

Film „Dečija igra“ je savremena verzija horor klasika iz 1988. godine. Ova priča prati život samohrane majke Keren koja svom sinu Endiju poklanja lutku, potpuno nesvesna zla koje se u njoj krije.

Neke lutke su više od igračke… neke su najbolji drugovi… a postoje i one druge.

U režiji Larsa Kvelberga, stiže nam jeziv horor film baziran na likovima koje je stvorio Don Manćini.

Originalni naslov: Child’s Play. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: horor, triler. Uloge: Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, Gabriel Bateman, Mark Hamill. Reditelj: Lars Klevberg.

Hrabri mališan 2

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.

Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.

Originalni naslov: Minuscule 2 – Les Mandibules du Bout du Monde. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Žanr: animirani, avantura. Film je sinhronizovan na srpski. Reditelji: Hélène Giraud, Thomas Szabo.

Živi brzo, umri polako

Žak je pisac iz Pariza. Iako još uvek nije napunio 40 godina, više ne veruje da je bolji deo života pred njim.

Na drugoj strani Artur, student iz Bretanje, stalno je nasmejan; on odbija i da pomisli da postoji nešto u životu što nije moguće. Žak i Artur će se dopasti jedan drugom. Kao u nekom divnom snu, kao u nekoj tužnoj priči.

Originalni naslov: Plaire, aimer et courir vite. Dužina trajanja filma: 132 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Žanr: drama. Uloge: Pierre Deladonchamps, Vincent Lacoste, Denis Podalydès. Reditelj: Christophe Honoré.

Paklene ulice: Hobs i Šo

Otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs, odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo, bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali (u filmu „Paklene ulice 7, 2015. godine), njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali, u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston, dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta, koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film će premijerno biti prikazan u sredu, 31. jula, a od prvog dana avgusta biće na repertoarima u domaćim bioskopima.

Originalni naslov: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Dužina trajanja filma: 136 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: akcija, avantura. Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren. Reditelj: David Leitch.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.