Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pet vrhunskih britanskih serija na Pickbox Now
Pet vrhunskih britanskih serija na Pickbox Now: Krvno srodstvo
Pet vrhunskih britanskih serija na Pickbox Now: Krvno srodstvo

Pet vrhunskih britanskih serija na Pickbox Now

Britanske serije su među najboljima, a pet novih (Žrtva, Spasi me, Krvno srodstvo i serije po romanima A. Kristi) potražite na Pickbox Now.

Leto je uzbudljivo godišnje doba, a u trenucima koje provedete u kući prepustite se svetu vrhunskih britanskih serija!

Žrtva (The Victim)

Nova BBC-jeva triler mini-serija „Žrtva“ (The Victim) stiže nam od tvorca serije „The Man in The High Castle“ Roba Vilijamsa. Radnju, koja je smeštena u Škotskoj, pratimo kroz oči onih koji sede na optuženičkoj klupi.

Premisa serije upravo je zanimljivo pitanje – ko je zapravo „žrtva“? Četiri intrigantne epizode ove mini-serije gledajte na Pickbox Now.

Spasi me (Save Me)

Tvorac, scenarista, režiser i glavni glumac ove moćne i napete šestodelne serije je popularni glumac Leni Džejms (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead).

Osim što je serija proglašena za najbolju seriju 2019, Leni je osvojio nagradu – za najboljeg scenaristu.

Agata Kristi: Nesreća nevinih (Agatha Christie: Ordeal by Innocence)

Krimi serija zasnovana na istoimenom romanu Agate Kristi vrti se oko ubistva bogate gđe Rejčel Argil. Policija uhapsi njenog usvojenog sina Džeka, ali on sve vreme tvrdi da je nedužan.

Godinu dana kasnije pojavi se tajanstveni naučnik koji tvrdi da Džek nije ubica. Ali pošto je Džek umro u zatvoru pre nego što je slučaj dospeo na sud, a porodica ne želi da prekopava po tajnama prošlosti, put do istine je sve teži.

Agata Kristi: Ubistva po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders)

Pet vrhunskih britanskih serija na Pickbox Now: Agata Kristi - Ubistvo po abecedi

U seriji „Agata Kristi: Ubistva po abecedi“ glume Rupert Grint i Tara Ficdžerald, a najveće iznenađenje je da ulogu Herkula Poaroa igra niko drugi do – Džon Malkovič!

Slavni detektiv Herkul Poaro goni serijskog ubicu koji žrtve ubija abecednim redom, a na svakom mestu zločina ostavlja samo vozni red vozova…

Krvno srodstvo (Next of Kin)

Smeštena u Londonu, radnja se vrti oko lekarke Mone Harkort koja saznaje da je njen brat otet na povratku u Veliku Britaniju. I to na isti dan kad se u Londonu dogodi teroristički napad.

Užas se poveća kad se uključi policijska antiteroristička jedinica koju zanima Monin bratanac Deni koga niko nije video već šesf nedelja. Sveža i napeta, izvrsna triler serija na koju ćete se vrlo lako navući.

Izvrsne britanske serije gledajte na Pickbox Now!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.