Naslovna » BG servis » Radovi na ulicama širom Beograda tokom leta 2019.
Radovi na ulicama širom Beograda
Radovi na ulicama Å¡irom Beograda

Radovi na ulicama širom Beograda tokom leta 2019.

Pored ranijih najava radova na ulicama širom Beograda, tokom leta 2019. godine biće još rekonstrukcija i popravki raznih gradskih preduzeća.

Radovi u Ulici Ljubinke Bobić dovešće do zatvaranja ove ulice za saobraćaj od 24. jula do 26. avgusta i to u delu od Ulice Raška Dimitirjevića do Ulice Nedeljka Gvozdenovića, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Takođe, od 24. jula do 5. avgusta biće uspostavljen jednosmerni režim saobraćaja u Ulici Starine Novaka, u zoni raskrnice sa Ulicom 27. marta, na potezu od Ulice kneza Danila do Ilije Garašanina. Svi koji iz smera Slavije planiraju da idu ka ulicama Cvijićevoj i Zdravka Čelar mogu da koriste Ruzveltovu ili Takovsku ulicu.Radovi u toku

Za saobraćaj će od 24. jula do 12. avgusta biti zatvorena i Ulica Ratka Mitrovića, od Ulice Ace Joksimovića do Jablaničke ulice.

Ulica Kneza Višeslava, od Ulice Pionirske do Petra Martinovića, biće zatvorena za saobraćaj od 24. jula do 2. avgusta 2019.

Radovi na ulicama S. Beketa, ulice u Železniku…

Sekretarijat za saobraćaj najavio je da će radnici „Beograd-puta“ raditi na redovnom održavanju kolovoza, pa će za saobraćaj će biti zatvoren deo Ulice Semjuela Beketa, od Matice srpske do Koste Nađa. Ova izmena trajaće do 29. jula.

Ulica Milorada Popovića i Ulica 1. maja u Železniku biće zatvorene zbog radova koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ do 15. septembra.

Takođe, za saobraćaj će do 1. septembra biti zatvorena Ulica Marijane Gregoran, od Ulice Vojvode Micka Krstića do stare okretnice u Ulici hunskih radnika zbog radova koje izvodi JKP „Beograd-put“.

Izmene u javnom gradskom prevozu

Promene rada linija javnog prevoza do 12. avgusta biće u Ulici Ratka Mitrovića, na delu od Ulice Ace Joksimovića do Jablaničke ulice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova, predviđeno je zatvaranje kolovoza ove ulice zbog čega će vozila sa linija 37, 50 i 89 saobraćati u oba smera ulicama Ratka Mitrovića, Jablaničkom, Trgovačkom i dalje redovnim trasama, dok će vozila na liniji 52 saobraćati u oba smera ulicama Vinogradskim vencem, Jablaničkom, Trgovačkom i dalje redovnom trasom.

Vozila na liniji 57 će saobraćati ulicama Žarkovačkom, Blagoja Parovića, Kneza Višeslava, Ratka Mitrovića, Jablaničkom, Trgovačkom i dalje redovnom trasom.

Zbog rekonstrukcije raskrsnice ulica Starina Novaka i 27. marta, do 5. avgusta takođe će doći do promene rada linija javnog prevoza. Uspostavljen će biti jednosmeran režim saobraćaja duž Ulice Starine Novaka u smeru prema Trgu Slavija. Saobraćaj će se odvijati u dve faze, gde će se za prvu fazu koristiti krajnja desna saobraćajna traka, a u drugoj fazi krajnja leva saobraćajna traka u smeru ka Trgu Slavija.

Tokom izvođenja navedenih radova, vozila sa linija javnog prevoza 33 i 48 će u smeru prema Trgu Slavija saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru prema Pančevačkom mostu saobraćati ulicama Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Jaše Prodanovića, Cvijićevom, Zdravka Čelara i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti stajališta „Park Tašmajdan“, „Glavna pošta“ u Takovskoj ulici, „27. marta“ i „Jaše Prodanovića“.

Za vreme radova u drugoj fazi, stajalište „27. marta“, u smeru ka Trgu Slavija, privremeno se izmešta na poziciju EDB stuba, koji se nalazi u Ulici Starine Novaka, 30 metara ispred zaustavne linije, u zoni raskrsnice sa Ulicom knez Danilovom. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.