Naslovna » BG servis » Radovi u Ustaničkoj do 8. avgusta 2019.
Radovi u Ustaničkoj
Radovi u Ustaničkoj

Radovi u Ustaničkoj do 8. avgusta 2019.

U toku su radovi u Ustaničkoj ulici na potezu od raskrsnice ulica Ustanička i Vojislava Ilića pa jedan kilometar i 200 metara.

U ulici će biti postavljen novi asfalt i sređene šahte i slivnici.

Radove izvodi JKP „Beograd put“ a sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada Beograda.Radovi u toku

Zbog radova, do 8. avgusta 2019. biće izmenjen režim rada linija javnog gradskog prevoza u Ustaničkoj ulici, od Ulice Vojislava Ilića do Ulice Mihajla Todorovića.

Tokom izvođenja radova zatvoren je kolovoz Ustaničke ulice (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra), dok se kolovoz koji se u redovnom režimu koristi za saobraćaj u smeru prema gradu koristi za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

Presecanje razdelnog ostrva Ustaničke ulice biće izvršeno da bi se omogućilo skretanje udesno iz Ulice Vojislava Ilića u Ustaničku (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra).

Privremeno se izmeštaju stajališta (smer prema Bulevaru kralja Aleksandra):

  • Šumice“ za linije javnog prevoza 17, 31, 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo u visini postojeće pozicije stajališta;
  • Petrinjska“ za linije javnog prevoza 17, 31, 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na razdelno ostrvo, oko 50 metara ispred postojeće pozicije;
  • Konjarnik“ za linije javnog prevoza 17 i 31 – stajalište se postavlja u okviru okretnice, na poziciju ispred objekta sa kućnim brojem 230b;
  • Konjarnik“ za linije javnog prevoza 50, 308 i 310 – stajalište se postavlja na poziciju oko 50 metara nakon okretnice „Konjarnik“, neposredno ispred kolskog ulaza u objekat sa kućnim brojem 234.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.