Naslovna » Izlasci » Akcije » Zvezdarske šapice: Udomite mačiće i štence
Zvezdarske šapice: Udomite mačiće i štence
Zvezdarske šapice: Udomite mačiće i štence

Zvezdarske šapice: Udomite mačiće i štence

U subotu, 3. avgusta od 11.00 do 16.00, ispred zgrade Opštine Zvezdara biće održana manifestacija „Zvezdarske šapice„.

Ideja za održavanje ovakvog događaja javila se iz potrebe da se ukaže na problem napuštenih životinja i mogućnost njegovog rešavanja kroz ovakve akcije, kako bi što više ljubimaca pronašlo svog novog vlasnika, kažu u Opštini Zvezdara koja je organizator manifestacije.Za dž

Biće ponuđeno na udomljavanje četrdesetak mačića i štenaca koji su pronađeni na ulici i privremeno udomljeni kod ljubitelja životinja.

Mladunci su vakcinisani i pregledani, a prilikom udomljavanja sa JKP „Veterina Beograd“ biće sačinjen ugovor o savesnom vlasništvu, čipovanju, vakcini i besplatnoj sterilizaciji za udomljenu kucu ili macu.

Pored JKP „Veterina Beograd“, akciju će podržati i nekoliko pet šopova koji će, tom prilikom, udomiteljima deliti prigodne poklone i informisati ih o načinu ishrane koji je najbolji za njihove nove mezimce.

Pozvani su svi koji žele novog ljubimca, da se umesto kupovine, odluče za udomljavanje i da u subotu prošetaju do Opštine gde će izabrati kucu ili macu koja im se najviše dopadne. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.