Naslovna » Izlasci » Festivali » 17. Belgrade Beer Fest: Rock opera na zatvaranju, Džoni Mar – odložen!
17. Belgrade Beer Fest: Rock opera (foto: Foto Centar)
17. Belgrade Beer Fest: Rock opera (foto: Foto Centar)

17. Belgrade Beer Fest: Rock opera na zatvaranju, Džoni Mar – odložen!

17. Belgrade Beer Fest će biti održan od 15. do 19. avgusta 2019! Zbog najavljenih vremenskih nepogoda 14. avgusta neće biti programa.

Samim tim došlo je do izmena u najavljenim koncertima. Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju ostaće nepromenjen, dok će u četvrtak nastupiti: Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn.

Uz velike napore, s obzirom da je u pitanju više od 100 izvođača, organizatori su uspeli da dogovore da muzički spektakl Rock opera, koja je bila planirana za otvaranje festivala, zatvori festival u ponedeljak 19. avgusta. Tog dana nastupiće i Marko Louis, Ice Nigrutin ft. Timbe, Majke i KKN. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.Za dž

Najavljeni koncert najveće zvezde ovogodišnjeg festivala Džonija Mara, nažalost, neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa.

Međutim, zbog velikog interesovanja publike, organizatori se trude da obezbede novi termin za njegov prvi beogradski koncert tokom jeseni.

– Po najavama RHMZ-a, narednih dana neće biti padavina, tako da se nadamo da će stotine hiljada posetilaca uživati u sjajnim besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću, kao i u festivalima Music Week i Noć muzike, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru Cloud festivalske platforme – objavila je Beogradska kulturna mreža.

Novi program 17. Belgrade Beer Fest-a pogledajte na OVOM LINKU.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.