Naslovna » Izlasci » Akcije » 24 sata Elegancije 2019
24 sata Elegancije i Classic Car Show
24 sata Elegancije i Classic Car Show

24 sata Elegancije 2019

Manifestacija 24 sata Elegancije 2019 biće održana od 6. do 8. septembra na nekoliko lokacija u Beogradu. Organizator je Salon of Excellence.

Po deveti put se održava ovaj trodnevni spektakl posvećen kulturi klasičnih automobila, rafiniranosti i vrhunskom kvalitetu.

Posle okupljanja u Belom dvoru i nekoliko modnih revija, biće predstavljeni evropski i svetski automobili godine i etablirani svetski brendovi.

24 sata Elegancije: Classic Car Show… za dž!

Drugog dana, u subotu, 8. septembra od 12:00, Beograd na vodi će po treći put biti domaćin ovogodišnjeg izdanja programa Classic Car Show.

Biće predstavljena formula Cisitalia iz 1949, Lancia Astura, Fiat Stanguelini i drugi automobili iz svetski priznatih privatnih kolekcija.Za dž

Ekskluzivno, posetioci će imati priliku da vide izložbe bisera automobilskog dizajna srpskog dizajnera svetskog renomea, Marka Lukovića i njegove klase studenata, ali i da se podsete na nezaboravne trenutke Beogradske trke formula iz 1939. godine koja ove godine slavi 80. godina.

Ekskluzivno, direktno iz muzeja Nuvolari iz Mantove, stiže originalni pehar iz 1939. godine koji je Tazio Nuvolari osvojio na Grand Prix trci u Beogradu. Ovaj vredni eksponat će biti izložen u zgradi Beograda na vodi i moći će da se vidi tokom manifestacije (plato iza zgrade Geozavoda, ulaz iz Hercegovačke ulice).

Ulaz će biti besplatan od 11:00 do 19:00.

Treći deo manifestacije na kom će se predstavljati vrhunski brendovi biće zatvoren za širu javnost. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.