Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Goran Karan još jednom u Kombank dvorani
Goran Karan
Goran Karan

Goran Karan još jednom u Kombank dvorani

U sredu, 6. novembra 2019, u Kombank dvorani će nastupiti proslavljeni tenor Goran Karan posle uspešnog nastupa krajem prošle godine.

Popularni Splićanin će sa svojim Vagabundo bendom još jednom oduševiti publiku i pevati hitove kao što su „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“, „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“.

Rođeni Beograđanin jedan je od najnagrađivanijih hrvatskih pop pevača i kantautora, ali i veliki humanista.

Uoči koncerta na mestu gde je pre 15 godina održao svoj prvi beogradski solo koncert, Karan svoju publiku poziva da izglasa deset pesama, bez kojih, kako kaže, koncert ne može biti održan. U te svrhe otvorena je posebna e -mail adresa: nasa.pjesma@yahoo.com.

Poštovaoci muzike su pozvani da na priloženu adresu pošalju svoj predlog, samo jedne omiljene pesme koju žele da čuju koncertne večeri, uz kratko objašnjenje zašto baš nju. Kako kaže, da bi ovaj koncert u Kombank dvorani zaista bio unikatan, odlučili su se da poslušaju i glas publike:

– Jer, lepi moji, vi ste ti ljudi koji su pesmama koje pevam udahnuli život svojim poljupcima. Vi ste ih izabrali da budu zvučna slika vaših ljubavi. To je najveća nagrada i najlepši deo mog rada. Hvala na poverenju koje ste mi dali. Zaslužili ste mogućnost da izaberete šta ću da pevam te večeri u Kombank dvorani. I zato otvaramo vrata ovog našeg programa. Evo vam prilike pa recite koja je baš ona – vaša pesma. Odlučite bez kojih deset pesama ovaj koncert ne može! A Vagabundo bend i ja ćemo s velikim guštom odsvirati vaših najdražih deset, po vašim glasovima.

On naglašava da dobra volja obožavaoca i diskretnost idu zajedno, te da neće spominjati imena, mesta i datume, koji publiku vezuju za njegove pesme.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima mreže Ticket Vision.

Goran Karan – tražen, nagrađivan, cenjen…

Goran Karan je tokom svoje karijere objavio brojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio niz nagrada i priznanja, ostvario duete sa eminetnim izvođačima, kako iz zemlje, tako i iz sveta.

Kao cenjeni hrvatski muzičar i prepoznatljiv vokal, tokom svoje karijere je sarađivao sa Arsenom Dedićem, Oliverom Dragojevićem, Kemalom Montenom, Zdenkom Runjićem, Rajkom Dujmićem i drugima…

Na Pesmi Evrovizije 2000. godine predstavljao je Hrvatsku i osvojio deveto mesto sa pesmom „Kad zaspu anđeli“.