Naslovna » Izlasci » Sport » Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan – Malatija
Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan - Malatija
Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan - Malatija

Kvalifikacije za Ligu Evrope: Partizan – Malatija

U četvrtak, 8. avgusta od 21.00, u Beogradu će biti odigrana utakmica Partizan – Malatija u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Cene utakmica za meč trećeg kola kvalifikacija koji se igra na Stadionu Partizana su 600 RSD (jug), 800 RSD (istok i zapad, bočni delovi tribina), 1000 RSD (istok i zapad, centralni delovi tribina) i 3000 RSD (mesto u ložama).

Ulaznice je moguće kupiti u okviru mreže Ticketline ili na blagajnama stadiona od 5. avgusta. Sezonske ulaznice važe za ovaj meč.

Trener crno-belih Savo Milošević je rekao da poštuje protivnika i da u meč ulaze spremni svi osim povređenog Nemanje Miletića za koga se još ne zna da li će istrčati na sutrašnji meč. On je dodao da je Partizan, ipak, u prednosti u odnosu na turski klub:

– Ekipa je spremna, radimo na svim mogućim detaljima za koje mislimo da mogu da nam donesu prednost. Verujem da možemo još da dignemo nivo trčanja i kvaliteta igre. Trebalo bi da smo posle četiri utakmice već u dobroj takmičarskoj formi. Tu vidim prednost u odnosu na rivala koji je još u pripremama.

Revanš meč će biti odigran u Turskoj, 15. avgusta.

Ukoliko Partizan pobedi u ovom dvomeču protiv Malatije, potencijalni protivnik je bolji iz duela Molde – Aris. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.