Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Meridianbet: Dvostruka poker rapsodija
Meridianbet: Dvostruka poker rapsodija

Meridianbet: Dvostruka poker rapsodija

Navikli smo da tokom leta nema mnogo dešavanja, sve se stišava i čeka se neka rana jesen za pokretanje novih, zanimljivih stvari.

Ali Meridian se nikada nije uklapao u masu, tu zabava nikada ne prestaje, pa smo odlučili da ovo leto učinimo još zanimljivijim.Promo

Odlučili smo da svoje igrače iznenadimo novim igricama Joker Poker & Pixel Poker, koje će učiniti ove sunčane dane još blistavijim.

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ovih igara je što predstavljaju idealan spoj starijih varijanti pokera i modernog pristupa, pa je tako Meridian uneo retro šmek, koji koketira sa savremenim pristupom i sve to uživanje u igrama čini još zanimljivijim, a ujedno zadovoljava ukuse kako starije publike, koja voli klasičan poker, tako i mlađe, koja žudi za novinama i aktuelnim segmentima.

Najvažnije pitanje koje se nameće je svakako – kako ostvariti dobitak?18 plus

Naravno, kao i uvek, nudimo specijalne pogodnosti, a u ovom slučaju se odnosi na to da čak polovinu dobitka odmah isplatite (kasirate), a sa drugom polovinom dalje igrate, pa samim tim Joker Poker & Pixel Poker su pojam „duplo ili ništa“ dodatno obogatile, jer sada možete i da dobijate i da nastavite igru.

Dalji nastavak igre se nije menjao, pa slede koraci kao što su ulog, otvaranje karata, odabir, ponovno pokretanje ostalih karata i epilog. Za ulog se otvaraju dva puta po pet karata. Posle prvog otvaranja igrač označava od jedne do pet karata, ili nijednu, zavisi od željene i potencijalne kombinacije.

U zavisnosti od onoga šta ste dobili, ostale karte ponovo se izvlače i tada imamo finalan ishod, a zatim se celokupan proces ponavlja.

Joker Poker & Pixel Poker – idealan spoj dobre stare klasike i modernog pristupa samo u Meridianu.