Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Nove serije na Pickbox NOW – idealne za leto
Pickbox NOW: Kardinal
Pickbox NOW: Kardinal

Nove serije na Pickbox NOW – idealne za leto

Nove serije na Pickbox NOW idealne su za vrelo leto: kad je napolju prevruće za život, maštoviti svetovi serija i filmova spasavaju od sunčanice.

Super je stvar što se na Pickbox NOW nalaze cele sezone serija, pa epizode mogu da se gledaju jedna za drugom! Počastite se serijskim desertima uz šest novih serija.

Spasi me (Save Me)

„Spasi me“ je proglašena za najbolju dramsku seriju 2019. godine od strane Rojal Televižn Sosajetija. Povrh toga, dobila je toliko izvrsne kritike da je odmah naručena i druga sezona, koja se tek snima.

Originalna, misteriozna i napeta, nova serija „Spasi me“ sa Lenijem Džejmsom u glavnoj ulozi prava je krimi poslastica. Kompletna prva sezona je na Pickbox NOW!

Rivijera (Riviera)

U svežoj triler seriji, glavna je glumica magična Džulija Stajls koju poznajemo iz filmova „10 razloga zašto te mrzim“, „Osmeh Mona Lize“ i brojnih drugih.

Stajlsova je američka kustoskinja Džordžina, a njen muž Konstantin je ubijen u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružja. Verujući da njegova smrt nije nesrećni slučaj, upliće se u svet laži i kriminala i njen život se u trenu preokrene.

Pored Džulije Stajls, tu je i izvrsna glumačka postava koju čine zgodni glumac Ivan Reon („Igra prestola“), Lena Olin („Čokolada“, „Kazanova“) i Adrian Lester („Prevaranti“).

Meci (Bullets)

Pickbox NOW: Meci

Nova finska krimi serija „Meci“ (2018.) inteligentan je spoj kriminalističke serije, špijunskog trilera i političke drame. Ovo nije tipična nordijska noar serija.

Radnja se vrti oko bivše teroristkinje Madine Taburove čiji je nadimak Crna udovica, koju glumi nemačka glumica Sibel Kekili (Game of Thrones, Head-On). Ona dolazi u Helsinki i traži politički azil. Do tada se za Crnu udovicu mislilo da je mrtva, što probudi sumnje tajnih agencija…

Pickbox NOW predstavlja… Kardinal (Cardinal)

Mračna atmosfera i jeziva radnja sa fokusom na misterioznom glavnom liku i kompleksnoj radnji koja se vrti oko istrage ubistva podsećaju na skandinavske noar serije, zbog čega je kanadska krimi serija „Kardinal“ idealna za rashlađivanje tokom leta.

Serija prati detektiva Džona Kardinala koga glumi fantastični glumac Bili Kembel (The Killing, Moon Over Miami, The 4400, Once and Again). Sve tri sezone su na Pickbox NOW!

Dijamanti (Ice)

Dramska krimi serija „Dijamanti“ okuplja snažnu ekipu: tvorac serije je scenarista i režiser Robert Mjunik (Empire), a u glavnim ulogama su popularni glumac Donald Saderland (The Hunger Games i brojni drugi), Džeremi Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Kam Žigande (The O.C.).

Radnja serije vrti se oko porodice iz Los Anđelesa čiji porodični posao ima dugu tradiciju – bave se trgovinom dijamanata. Obe sezone napete krimi serije su na Pickbox NOW!

Meri ubija ljude (Mary Kills People)

„Meri ubija ljude“ napeta je kanadska serija u čijem je fokusu priče lekarka Meri Haris, koju portretira sjajna kanadska glumica Kerolajn Daverna.

Meri radi na urgentnom odeljenju u bolnici, ali ima i posao sa strane kao savetnica za završetak života. Intrigantna serija bavi se tabu temom, a sve tri sezone su na Pickbox NOW!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.