Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (8. avgust 2019)
Novi filmovi u bioskopima (8. avgust 2019): Poslednja prevara
Novi filmovi u bioskopima (8. avgust 2019): Poslednja prevara

Novi filmovi u bioskopima (8. avgust 2019)

Poslednja prevara, Bilo jednom… u Holivudu – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 8. avgusta 2019. godine.

Poslednja prevara

https://www.youtube.com/watch?v=9abY1x8yuoQ

Mladi, talentovati i pametni kradljivac Ivan želi da se povuče iz tog posla i započne novi život.

Glumicu Elis, na početku karijere, progone prestupi iz prošlosti i dugovi iz Holivuda.

Ovo dvoje otpadnika će se udružiti da zajedno sprovedu poslednju prevaru…

Originalni naslov: Lying and Stealing. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: krimi, drama. Uloge: Theo James, Emily Ratajkowski, Aris Alvarado, Fernanda Andrade, Tim Bader. Reditelj: Matt Aselton.

Bilo jednom… u Holivudu

Ovog leta holivudska zlatna prašina vraća nas u kasne šezdesete godine, u zlatno doba Holivuda u filmu nostalgičnog naziva „Bilo jednom… u Holivudu“, najnovijem ostvarenju reditelja i scenariste, dobitnika Oskara, Kventina Tarantina.

Ovo je prava holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dubler koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u Los Anđelesu.

Glavni likovi u filmu su Rik Dalton, bivša zvezda jedne vestern TV serije, i Klif Bat, njegov dugogodišnji dubler.

U vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda oni se bore za uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali, Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tejt…

Film će premijerno biti prikazan u sredu, 14. avgusta od 20.00, u bioskopu Cineplexx Ušće SC, a od 15. avgusta biće na repertoarima većine beogradskih bioskopa.

Originalni naslov: Once Upon a Time in Hollywood. Dužina trajanja filma: 165 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: drama, triler. Uloge: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Luke Perry. Reditelj: Quentin Tarantino.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.