Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Uvek na dobitku: Veruješ li u zlato košarkaša? Čekaju te najbolja kvota i posebno iznenađenje
Svetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Svetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019

Uvek na dobitku: Veruješ li u zlato košarkaša? Čekaju te najbolja kvota i posebno iznenađenje

Sitno se broji do početka košarkaškog Svetskog prvenstva u Kini. I kakvo bi to veliko takmičenje bilo bez najbolje ponude koju ti je spremio Meridian?

Amerikanci sigurno neće biti Drim tim kao što je najavljeno. Brojni otkazi NBA zvezda prilično su oslabili reprezentaciju SAD, ali bez obzira u kom god sastavu da dođu u Kinu, jasno je da su prvi favoriti za titulu.Promo

Ipak, neće to biti ona ekipa u kojoj su bile zvezde kao što su Kari, Durant, Harden… Zato, rastu šanse svima, a po najviše košarkašima Srbije. Ekipa je odradila bazične pripreme na Kopaoniku, počele su prijateljske utakmice, a samim tim i sve jače maštanje o zlatu.

Poslednji put je naša reprezentacija bila svetski prvak 2002. u Indijanapolisu. Na putu do najsjajnijeg odličja pala je i Amerika, i to na njenom terenu. Sada se mašta kako će „orlovi“ u Kini pobediti nepobedive. I zato Meridian, kao i uvek, nudi nešto nesvakidašnje!

Medalja ili vraćamo novac!

Dakle, Meridian je spremio najbolju kvotu: da će košarkaši Srbije osvojiti Svetsko prvenstvo, da se iz Kine vraćaju sa najsjajnijom medaljom!Meridianbet: Častimo za prvi tiket

Ako veruješ da će izabranici Aleksandra Đorđevića, poput svog selektora svojevremeno, staviti zlato oko vrata, kvota je 6.50. Ne može bolje! I to nije sve što je Meridian spremio do početka Mundobasketa, jer sa Meridianom – uvek si na dobitku.

U slučaju da „orlovi“ ne prođu dalje od četvrtfinala, čeka te i utešna nagrada – vraćamo uložen novac! Ukoliko preskoče i prepreku za polufinale, tvoj tiket će i dalje biti u igri.

Verujemo da će Sale „našpanovati“ momke i da će 12 odabranih po ko zna koji put obradovati naciju. A ti znaš šta je činiti, jer ova specijalna ponuda traje do početka Svetskog prvenstva 31. avgusta.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.