Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Da Vaši eletrični uređaji rade kao švajcarski sat brine se Nepo System!

Da Vaši eletrični uređaji rade kao švajcarski sat brine se Nepo System!

Kupovina nove stvari budi hormone sreće u nama jer osećamo da napredujemo, olakšavamo svakodnevni život ili obogaćujemo dom u kome živimo. Pored samog momenta kupovine idu i te slatke muke biranja proizvoda. Gledate specifikaciju, cenu, da li ima na stanju ili mora da se čeka, sklapate kockice u vašoj glavi. Uzmimo na primer auto, kada odete u salon, prodavac trčkara oko vas, objašnjavajući šta vaš budući auto sve može i koji paketi opreme su dostupni. Vi se samo smeškate u sebi, jer ste to već u više navrata pročitali, znate napamet i šta želite i šta bi ste voleli ali nemate dovoljno novca i šta vas ne zanima. Pa taj trenutak posle kupovine kada sednete u njega, rukom pređete preko volana, dodirnete komandnu tablu, menjate brzine u mestu, podešavate retrovizore i birate radio stanice, boljeg osećaja nema.

Isto je sa bilo kojom drugom stvari koju ste kupili za kuću, bez obzira koja je namena, taj proizvod je tu da vama učini živo t lakšim. Danas svi imaju računare i najlakše je otići do najbliže prodavnice i kupiti šta trenutno stoji na polici. Ali prava čar se nalazi kod hard-core ljubitelja gde sami biraju komponente, pogotovo desktop računar gde možete i sami vršiti sklapanje. Danima provodite vreme na web pretraživaču, gledate koja komponenta se pokazala kvalitetno, pa iskustva drugih entuzijasta, pa onda pretraga prodavnice jer nije sve u jednoj najpovoljnije. Završni plan za kupovinu, obilazak polovine grada i probijanje kroz gužvu, utrošeno dosta vremena, ali sa razlogom. Na kraju sve je tu, pozvali ste najboljeg druga, sad već kuma, pa zajedno sklapate jer to je tradicija od kada ste bili deca, pritisak dugmeta ON, tiho se čuje nečujni ventilator, pojavljuje se slika na monitoru, neko od vas dvojice naglas uzvikuje “Its alive”, aludirajući na Frankenštajna. Hormon sreće vas preplavljuje.

Jedan od važnih životnih momenata je kada se odlučite da stanete na ludi kamen. Našli ste vašeg životnog druga, prošla su sva ludila oko svadbe i familije, posle drugo vremena zatvorili ste finansijsku konstrukciju i kupili stan ili kuću, sreći kraja nema, konačno vaš sopstveni krov nad glavom, s tim što vaša svaka misao bolno odjekuje jer su stan ili kuća prazni. Onda ponovo dolazi sijaset manevrisanja, vađenja zeca iz šešira, pomogli su svi na koga ste mogli da računate i niste i imate nameštaj. Onda na čekove (izabrali ste prodavnicu koja daje otplatu na najduži mogući period) ste kupili uređaje za kuhinju i dnevni boravak (ostatak uređaja ide kada se isplate ovi prvi). Konačno u vašem domu su, šporet, frižider, mašina za pranje sudova i veša, usisvač, nezaobilazni televizor, mali kućni aparati (da ne nabrajamo sad baš sve) i zabava može da počne, da… život je lep.

Ista priča kada ste skupili hrabrost i otisnuli ste u preduzetničke vode, svaki dinar je bitan i ništa ne prepuštate slučaju, sve mora izgledati reprezentativno, zaposleni moraju imati određeni komfor na radnom mestu, a opet budžet koji imate nije beskrajan. Pa kupite radne stanice, monitore, štampače, projektore, servere, pustite sve u rad, zavrti se posao, a vama srce puno šta ste uspeli da postignete i koliko truda, znoja, neprospavanih noći je bilo, ali vredeo je svaki momenat. Dođete kući, zagrlite voljenje i uživate u trenutku.

Vratimo se na čas do auta koji svakodnevno vozite do posla i nazad, ili u posetu porodici, nezaobilazan prijatelj za godišnji odmor jer ne čuje se dok ga tovarite stvarima koje su vam potrebne ili ne (stvari za svaki slučaj). Posle određenog vremena potrebno ga je servisirati, promeniti ulje, zameniti filtere i pločice pa onda na red dođe veliki servis, pa nešto nenadano otkaže… Tada se zaboravlja ta prva sreća kada ste ga kupili, ali potreban vam je i pazite ga i redovno ga održavate.

Tako je i kod računara, štampača, projektora, servera, malih i velikih kućnih aparata, televizora. Svaki uređaj neumorno vam svakodnevno služi i baš zbog toga kao i auto mora se održavati i potrebno je da se menaju delovi. Da ne bi ste trčkarali po gradu na više mesta kao kod kupovine komponenti, servisiranje je dosta lakše jer na raspolaganju imate Nepo System– Servis za sve. Dovoljno je da se njima obratite i sa velikim brojem brendova za koje su ovlašćeni i raznovrsnošću uređaja koje servisiraju sigurno mogu da vam olakšaju život i servisiraju uređaj koji vam služi kod kuće ili u kancelariji i svojom brzim servisom ponovo da kod vas aktiviraju hormon sreće.

Više o Nepo System servsu možete saznati na ovom link-u

Uređuje: DuB volonteri