Naslovna » Izlasci » Sport » Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 – Beograd Open 2019
Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 - Beograd Open 2019
Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 - Beograd Open 2019

Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 – Beograd Open 2019

Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 – Beograd Open 2019 održaće se u srpskoj prestonici od 20. do 22. septembra 2019.

Ovog vikenda Beograd je domaćin događaja koji okuplja više od 700 ljudi iz oko 20 zemalja, a koji će se takmičiti u 12 disciplina.

Sportisti će se takmičiti u fudbalu, sedećoj odbojci, golbolu, šahu, košarci u kolicima, stonom tenisu, karateu, jahanju, atletici. Takmičenja će se održavati u balonu za fudbal SC „Olimp“, Atletskoj dvorani, Sportskom centru „Master“, Republičkom zavodu za sport, Sportskom centru „Milan Gale Muškatirović“ i na Hipodromu, gde će se odvijati takmičenje u jahanju.

Ulaz na sve lokacije je besplatan.

Manifestacija postaje tradicionalna, sa ciljem da promoviše i afirmiše uslove i mogućnosti koje glavni grad Srbije pruža u naporima za poboljšanje uslova života i rada ove populacije i unapređivanje njihovog položaja u društvu.

Predsednik Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda Velimir Knežević je rekao da je u pitanju šesta po redu manifestacija, čiji je cilj promocija i afirmacija uslova i mogućnosti koje naš grad pruža u naporima za poboljšanje uslova života i rada ove populacije i unapređivanje njihovog položaja u društvu.

Organizator manifestacije Beograd open 2019 je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd, a njeno održavanje omogućeno je podrškom Grada Beograda i drugih partnera. (Beoinfo)

Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 – Beograd Open 2019 – program

Međunarodne sportske igre osoba sa invaliditetom 2019 - Beograd Open 2019

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.