Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Najbolja jazz svirka ovog vikenda: Vasil Hadžimanov kvartet u Ada Mall-u
Najbolja jazz svirka ovog vikenda: Vasil Hadžimanov kvartet u Ada Mall-u
Najbolja jazz svirka ovog vikenda: Vasil Hadžimanov kvartet u Ada Mall-u

Najbolja jazz svirka ovog vikenda: Vasil Hadžimanov kvartet u Ada Mall-u

Vasil Hadžimanov kvartet nastupiće 27. septembra 2019. od 19.00 u na trećem spratu Ada Mall-a, novog tržnog centra u Beogradu.

Ovog petka Ada Mall organizuje veče posvećeno užicima za sva čula. Posetioci šoping centra će imati jedinstvenu priliku da uživaju u džezu najpoznatijeg balkanskog kvarteta koji predvodi Vasil Hadžimanov.Za dž

Pored dobrog zvuka svi prisutni će moći da se prepuste podjednako dobrim ukusima jer će se koncert održati u Merkadi, posebnom gastronomskom konceptu u kojem birate specijalitete tajlandske, italijanske, libanske, indijske, američke kuhinje, uz specijalne delicije za vegane.

Vasil Hadžimanov kvartet i najraznovrsnija ponuda piva u gradu!

Dobro je spomenuti da baš ovde možete pronaći najraznovrsniju ponudu piva u gradu, sa više od 40 točenih i 60 flaširanih vrsta piva za svačiji ukus.

Celokupnom užitku doprineće atraktivni dizajn Ada Mall-a koji se smatra najlepšim tržnim centrom u regionu, a koji svoju lepotu gradi na prirodnim materijalima, futurističkom dizajnu i zelenilu.

Predviđeno vreme trajanja koncerta Vasil Hadžimanov kvarteta je 90 minuta, a parking i ulaz su besplatni za sve posetioce Ada Mall-a.