Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox NOW predstavlja: Fosterovi – nova tinejdžerska serija
Pickbox NOW predstavlja: Fosterovi
Pickbox NOW predstavlja: Fosterovi

Pickbox NOW predstavlja: Fosterovi – nova tinejdžerska serija

Od producentkinje Dženifer Lopez, na Pickbox NOW stiže nagrađivana američka tinejdžerska drama Fosterovi (The Fosters).

U centru pažnje je šarolika i nimalo tradicionalna porodica Foster koja živi u predgrađu San Dijega u Kaliforniji.

Pre svega… moderna porodica

Na čelu porodice je lezbejski par, policajka Stef i njena žena, direktorka škole Lena, koje odgajaju jedno biološko dete i četvoro usvojene dece.

Stef i Lena, osim što se vole, pune su ljubavi za svoje petoro dece – Brendona, Stefinog biološkog sina, latino blizance Hezusa i Marijanu koje su usvojile kad su bili mali, usvojenu ćerku Kali koja je nedavno izašla iz popravnog doma i njenog mlađeg brata Džuda.

Deo ove šarolike porodice je i Majk Foster, Stefin bivši muž i Brendonov otac, koji je ujedno i njen policijski partner.

Tinejdžerska serija „Fosterovi“… i za odrasle

Odmah je jasno da ovde nije reč o tradicionalnoj porodici, ali to Fosterovima ne predstavlja nikakav problem – njihova porodica funkcioniše i zadovoljstvo je gledati ih.

Scenaristi su obavili odličan posao pokazavši kako se definicija porodice menja tokom vremena, a kritičari su pohvalili „Fosterove“ zbog toga što je ova dramska serija namenjena širokoj publici: dovoljno je inteligentna da bi odrasli mogli da uživaju u njoj, dovoljno je pristupačna za mlađe gledaoce, a izuzetno je zabavna za sve generacije.

Sa izvrsnom hemijom između glumaca, inteligentno napisanim scenarijem i senzibilitetom prema modernom shvatanju porodice, „Fosterovi“ bi mogla da vas prijatno iznenadi kao serija koja nije tipična porodična serija.

„Fosterove“, divnu porodičnu dramsku seriju o ljubavi, poverenju i življenju gledajte na Pickbox NOW!