Naslovna » BG špijun » Regionalni sajam privrede 2019 u Novoj Pazovi
Regionalni sajam privrede 2019 u Novoj Pazovi
Regionalni sajam privrede 2019 u Novoj Pazovi

Regionalni sajam privrede 2019 u Novoj Pazovi

U četvrtak i petak, 26. i 27. septembra, u Novoj Pazovi biće održan Regionalni sajam privrede 2019.

Već dvanaest godina ovaj sajam ugosti više hiljada izlagača sa teritorije opštine koja ima velika invensticiona ulaganja stranih i domaćih kompanija. Zato se može reći da je u ovom delu Srbije proizvodnja na veoma visokom nivou i da su zastupljne skoro sve delatnosti.

Organizatori manifestacije su Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga.

Regionalni sajam privrede će se održati na prostoru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena, koji se nalaze na samom ulazu u Novu Pazovu.

Regionalni sajam privrede za nova ulaganjaRegionalni sajam privrede 2019 u Novoj Pazovi

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda u ovom kraju ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja, i ostvarila nova ulaganja u privredu Srema.

Opština Stara Pazova je već decenijama poznata po privatnom preduzetništvu. Pre više od 40 godina otvorene su mnogobrojne zanatske radnje koje su Staru Pazovu učinile jednom od prvih i najuspešnijih u oblasti male privrede u bivšoj Jugoslaviji. Danas u opštini postoji oko 1.000 privatnih preduzeća i više od 3.000 preduzetničkih radnji.

U opštini su zastupljene raznovrsne industrijske delatnosti, a izlagački program čine metalna i plastična galanterija, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, poljoprivreda, turizam i ugostiteljstvo.

Opština poslednjih nekoliko godina razvija i promoviše turističke potencijale sa akcentom na Dunav, aktivni, manifestacioni i gastronomski turizam i ovo će biti prilika da se raspoloživi kapaciteti uposle.

Stara Pazova nalazi se na auto-putu E 75, i udaljena je samo 30 km od centra Beograda, skoro 40 km od Novog Sada i samo 15 km od međunarodnog aerodroma „Nikola Tesla“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.