Naslovna » Izlasci » Sport » Trofej Beograda 2019 u badmintonu
Trofej Beograda 2019 u badmintonu
Trofej Beograda 2019 u badmintonu

Trofej Beograda 2019 u badmintonu

U subotu i nedelju, 21. i 22. septembra 2019, u Nacionalnom badminton centru biće održan XIX Kup Trofej Beograda 2019 u badmintonu.

Posle skoro tri i po meseca pauze i Prvenstva Srbije za seniore predstojećeg vikenda na Adi Ciganliji nastavljaju se bitke na domaćoj badminton sceni.Za dž

Na turniru, koji posle Prvenstva Srbije ima najdužu tradiciju od svih badminton događaja u našoj zemlji, za odličja će se boriti više od 100 takmičara iz 10 klubova: BK Banat (Zrenjanin), BK Beograd, BK Clear (Beograd), BK Dinamo (Pančevo), BK Fanatik (Vršac), BK Helianthus (Novi Sad), BK Novi Sad, BK Pančevo, BK Ravens KG (Kragujevac), BK Zmajevi (Kruševac), BK Čačak i BK Ekstaza (Latković).

U okviru prvog dana takmičenja, koje organizuju Badminton klub Beograd i Badminton savez Beograda, održaće se A turnir u parskim konkurencijama i B i C turnir u pojedinačnim konkurencijama. Takmičenje u subotu počinje u 9.30, a finala od 15.00.

Dan kasnije na terenu će se naći juniori i juniorke koji će se na Juniorskom kupu nadmetati u pet uzrasnih kategorija: do devet (muški i ženski singl), do 11 godina (muški i ženski singl), do 13 godina (muški i ženski singl i dubl), do 15 godina muški i ženski singl i do 17 godina muški i ženski singl i dubl). I u nedelju okršaji startuju u 9.30, dok okršaji za medalje počinju u 18.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.