Naslovna » Izlasci » Sport » ZAKUVAVA SE U KINI: Ostalo je malo slobodnih mesta – ko će u drugi krug Mundobasketa?
Zakuvava se u Kini: Ko će u drugi krug Mundobasketa?
Zakuvava se u Kini: Ko će u drugi krug Mundobasketa?

ZAKUVAVA SE U KINI: Ostalo je malo slobodnih mesta – ko će u drugi krug Mundobasketa?

Prva runda Svetskog prvenstva u Kini ulazi u samu završnicu, a posle osam utakmica u četvrtak biće poznati svi putnici u drugi krug.

Tamo su već, između ostalih, Srbija, SAD, Španija, Rusija, Argentina, Litvanija, Brazil, Poljska, Dominikanska RepublikaPromo

Priliku traži Turska, koja je ispustila Amerikance, vodila i u 40 minuta i u produžetku, ali nepromišljenim potezom i dekoncentracijom sama sebe pobedila.

Sad su protivnik Česi, koji takođe imaju šansu za naredno kolo, ukoliko savladaju rivala. Na njih je u Meridian kladionici kvota 3.75. S obzirom da su Turci poljuljani – sve je moguće!

Može li Haka ples da uplaši Janisa i drugove?

Brazil je savladao Grčku u neizvensoj završnici, obezbedio drugi krug, pa „heleni“ sad moraju da pobede Novi Zeland, koji gaji nadu za prolazak dalje. Grci su apsolutni favoriti, a Meridian na Novi Zeland daje kvotu od čak 9.20, zašto ne pokušati?

Crnogorci će s „kariokama“ igrati za čast, pa ukoliko smatrate da će Nikola Vučević i ekipa nadmudriti izabranike Ace Petrovića – možete to naplatiti s 3.70.

Iznenađenje Mundobasketa svakako je Dominikana, koja je pobedama nad Jordanom i Nemačkom već obezbedila drugu rundu, kao i Francuska u istoj grupi.MeridianBet: Prvi tiket ne pada

Sada će u međusobnom duelu odlučiti ko će biti prvi. Ako verujete u novo iznenađenje, u Meridianu vas na pobedu Dominikanske Republike čeka koeficijent od čak 16!

Litvanija i Kanada takođe će u međusobnom duelu odlučiti ko će s prvog, a ko s drugog mesta u grupi ići dalje, kao i Rusija i Argentina u svojoj grupi.

Nemačka i Jordan, odnosno razočaravajuća Kanada i Senegal, pokušaće da sa što bolje pozicije dočekaju razigravanje za plasman, nakon međusobnih susreta.

Očekuje nas uzbudljiva završnica prvog dela Mundobasketa, a ko će se zadnji smejati, onako najslađe, znaćemo već u četvrtak popodne.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.