Naslovna » Izlasci » Pozorište » Zvezdara teatar: Ulaznice za predstave u oktobru 2019.

Zvezdara teatar: Ulaznice za predstave u oktobru 2019.

Zvezdara teatar počinje novu sezonu. U ponedeljak, 23. septembra od 10.00, moći će da se kupuju ulaznice za predstave u oktobru 2019.

Nova sezona počinje 8. oktobra na 35. rođendan pozorišta!

Ovaj datum tradicionalno označava početak sezone, a izabran je zbog prve predstave Zvezdara teatra „Mrešćenje šarana“ koja je premijerno izvedena 8. oktobra 1984. godine, kada je pozorište zvanično otvoreno.

S obzirom na to da se ove godine obeleževa jubilej, 35 godina postojanja, uprava Zvezdara teatra je odlučila da pripremi specijalan poklon za vršnjake pozorišta.

Svako ko je rođen 8. oktobra 1984. godine uz kupovinu najmanje dve ulaznice za oktobarski repertoar dobija još dve ulaznice na poklon i paket iznenađenja.

I u narednoj sezoni ćete moći da uživate u već poznatim predstavama Zvezdara teatra „Osama-Kasaba u Njujorku“, „Feliks“, „Hipnoza jedne ljubavi“, „Korešpodencija“, „Klaustrofobična komedija“ i mnogim drugim, koje su publiku oduševile u prethodnim sezonama. I u narednom periodu očekuju se nove premijere i novi uspešni naslovi. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.