Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 57. Beogradski sajam nameštaja na Beogradskom sajmu
57. Beogradski sajam nameštaja na Beogradskom sajmu
57. Beogradski sajam nameštaja na Beogradskom sajmu

57. Beogradski sajam nameštaja na Beogradskom sajmu

Od 5. od 10. novembra 2019. na Beogradskom sajmu biće održan 57. Beogradski sajam nameštaja, najveći u toj branši u u Jugoistočnoj Evropi.

Uz 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije (5-9. novembar), 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i ove jeseni biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Šestodnevni renomirani evropski događaj i ove jeseni okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja. U hali 5 biće izložene mašine i alati, i premijerno predstavljene tehničko-tehnološke inovacije od izuzetne važnosti za drvnoprerađivačku industriju.

Ovogodišnje izdanje sajma staviće u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu.

57. Beogradski sajam nameštaja: Prestižni evropski izlagači

Međunarodni karakter Sajam potvrđuje okupljanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope.

Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se nalazi na mapi bitnih evropskih dešavanja.

Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope.

Vrhunac manifestacije i ove godine predstavljaće dodela nagrade Zlatni ključ koju će međunarodni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu. (danubeogradu.rs)

57. Beogradski sajam nameštaja – info

  • Naziv sajma: 57. Beogradski sajam nameštaja
  • Mesto: Beogradski sajam, Bulevar vojvode Mišića 14
  • Hale: 1, 1A, 2, 3, 3A i 4
  • Vreme: 5-10. novembar 2019.
  • Radno vreme: uto-sre. 10.00-19.00; čet-ned. 10.00-20.00
  • Cene ulaznica: 400 RSD (pojedinačna ulaznica), 300 RSD (grupna ulaznica, po osobi)
  • Cena parkinga: 150 RSD po satu.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.